Junior Software Developer

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Hämeenlinna
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
23.3.2012

Junior Software Developer, Hämeenlinna

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme lupaavia ohjelmistokehittäjän alkuja toimipisteisiimme.

Ambientialla pääset liittymään avoimen kulttuurin organisaatioon, joka toivoo sinulta haastamista ja perusteltuja mielipiteitä – yrityksemme etua tietenkään unohtamatta. Tehtävässäsi kasvat kehittämään asiakkaillemme monikerroksisia konsernitason ratkaisuja. Käytännössä tehtävä sisältää Java EE -pohjaisten verkkosovellusten määrittelyä, toteuttamista ja testaamista yhdessä projektiryhmän kanssa.

Ambientian ammattilaiset työskentelevät vaihtelevissa projekteissa, joita teemme useille eri toimialoille. Referenssilistamme onkin kattava ja keskimääräinen projektikestomme noin puoli vuotta.
Työmme on usein haastavaa ja kinkkistä, mutta samalla taatusti ammattitaitoa kehittävää. Kaikki Java-kehittäjämme ovat sertifioituja osaajia.

Hakijoilta odotamme soveltuvaa koulutusta tietojenkäsittelyyn liittyen, voit olla insinööri tai tradenomi tai datanomi. Voit olla myös opiskeluidesi loppusuoralla, ja haluat haasteellisen työn monipuolisten tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kehittyä todelliseksi osaajaksi.

Tarjoamme työpaikaksesi koko ajan kehittyvän yrityksen ja inhimillisen mittaisia työviikkoja. Projektimme ovat suomalaisittain merkittäviä ja teknisesti haastavia. Niissä pääset mukaan ketterässä hengessä toimivaan ryhmään, jossa jokaiseen työntekijään luotetaan ja hänen ammattitaitoaan arvostetaan.

Tehtävässäsi sijoitut Hämeenlinnan toimipisteeseen. Työn luonteesta johtuen osittainen etätyö on neuvoteltavissa. Hae tehtävään viimeistään 23.3.2012 lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jobs@ambientia.fi. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea selkeä näyttö siitä, miksi juuri sinut tulee valita. Merkitse hakemukseesi selkeästi, mitä paikkaa haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologia- ja palvelujohtaja Henri Sora numerossa 040 5340 405.

Jätä kommentti