Junior Mobile Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
29.9.2017

Etsimme asiakkaallemme Junior Mobile Developeria. Asiakkaamme on taloudellisesti vakaa, tunnettu ja kasvava IT-alan konsultointiyritys, jossa pääset työskentelemään vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa eri toimialojen tunnetuimpien organisaatioiden kanssa. Tässä tehtävässä osallistut mobiilisovellusprojekteihin ketterissä projektitiimeissä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä.

Junior Mobile Developerin tehtävässä työskentelet räätälöityjen mobiili- ja selainohjelmistoratkaisujen parissa. Valtaosa työstä on uuden koodin kirjoittamista ja uusien järjestelmien luomista moderneilla teknologioilla. Tehtävässä pääset kuitenkin myös kehittämään ja parantamaan vanhoja järjestelmiä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yksikön työyhteisö on nuorekas, ja samalla sidosryhmänäkymät ovat todella laajat; tämä yhdistelmä tekee tästä tehtävästä todella halutun.

Voit olla juuri valmistunut/valmistumassa oleva tulevaisuuden lupaus tai jo jonkin verran työelämässä kannuksia hankkinut tekijä. Tärkeintä on aito palo mobiiliratkaisuja kohtaan ja erityisesti halu kehittyä.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen:
• JOKO natiivit mobiiliteknologiat (Swift, Java) TAI modernit web-teknologiat (esim. Angular, Spring, Node, React). Riittää, kun hallitset jommankumman osa-alueen, sillä asiakkaamme on sitoutunut kouluttamaan sinulle puuttuvan osaamisen työn ohessa. Eduksi luonnollisesti katsotaan osaaminen molemmista osa-alueista.
• Relaatiotietokantojen osaaminen (SQL)
• Java-osaaminen
• Suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen
• Pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja kehitysorientoitunut työskentelyote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot

Tehtävä on kuuden kuukauden määräaikaisuus vuokratyösuhteena Studentworkin kautta, minkä jälkeen on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta asiakasyrityksessä. Tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Paikkoja on auki useita. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 29.9.2017. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa

Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Lisätietoa

Jätä kommentti