Junior frontend web-kehittäjä

Yritys
Woolman Oy
Paikkakunta
Oulu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
2 000–3 000 € / kk
Viim. hakupvm
4.10.2020

Junior frontend web-kehittäjä, kokoaikainen, Woolman Oy, Oulu

Innostaako verkkokauppatoteutukset sinua? Haluatko kehittyä alan kärkiammattilaiseksi kansainvälisissä projekteissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme frontend web-kehittäjä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Woolman Oy:lle, motivoitunutta junior frontend kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Junior frontend web-kehittäjän tehtävässä toimit osana softatiimiä, joka toteuttaa mukautettuja verkkokauppatoteutuksia asiakasyrityksille. Pääset käyttämään tehtävässä niin koodaustaitojasi kuin visuaalista näkemystäsi. Pääset vaikuttamaan työlläsi mielenkiintoisten brändien verkkokauppakehitykseen. Työ tarjoaakin sinulle upean mahdollisuuden kehittyä alan huippuasiantuntijaksi!

Woolman Oy on kansainvälisen verkkokauppaliiketoiminnan osaaja ja yritys on Pohjois-Euroopan suurin Shopify Plus -kumppani. He rakentavat kauppiaille ja brändeille lisäarvoa tuottavia SaaS-sovelluksia. Woolmanilla työskentelee tällä hetkellä 60 asiantuntijaa Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Helsingissä, Tukholmassa ja Amsterdamissa. Katso tulevaiset tiimiläisesi ja lisätietoja yrityksestä täältä: https://woolman.fi/pages/woolman-tiimi

Pääasialliset tehtävät
• Verkkokauppojen frontend-puolen kustomoidut tekniset toteutukset. Teknistä työtä tehdään monesti pienissä projektitiimeissä, mutta työssä voit vastata verkkokauppatoteutuksista myös itsenäisesti!
• Kustomoidussa frontendissa päätoteutus tehdään React.JS:llä, joka tuleekin sinulla päivittäiseen käyttöön
• Toimit tiiviissä yhteistyössä niin oman softatiimisi kuin Woolmanin projektipäälliköiden, backend-kehittäjien ja designereiden kanssa

Odotamme sinulta
• Innostusta verkkokauppatoteutuksiin sekä halua oppia ja kehittyä
• Hyvää frontend-ohjelmoinnin osaamista (esim. HTML, Javascript, React.JS, CSS)
• Itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta
• Kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja
• Hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
• Mahdollisuuden päästä kansainväliseen verkkokauppakehitykseen mukaan
• Tilaisuus kehittyä alan arvostetuksi asiantuntijaksi
• Osaamista, joka tarjoaa sinulle erittäin hyvät uramahdollisuudet myös tulevaisuudessa
• Hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet
• Rennon, huumorintajuisen ja asiantuntevan työtiimin
• Paikan kasvavassa organisaatiossa
• Joustavan työajan ja etätyömahdollisuudet

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.10., mutta nopeus on valttia! Aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lisätietoa

Jätä kommentti