Junior Frontend-kehittäjä

Yritys
Visma Solutions Oy
Paikkakunta
Helsinki, Tampere tai Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
2.12.2018

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Visma L7, Visma Nova, Visma Fivaldi sekä Visma Movenium. Tarjoamme asiakkaillemme myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja. Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 8 500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1 250. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.

Me Studentworkillä etsimme asiakkaallemme Vismalle Junior Frontend-kehittäjää 25 hengen tuotekehitystiimiin. Tulet työskentelemään kasvavan talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu Visma Fivaldin parissa, jolla on tällä hetkellä jo yli 30 000 käyttäjää. Visma Fivaldi tarjoaa monipuoliset työkalut taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan ammattilaisten eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa.

Toimenkuvaasi kuuluvat tehtävät alkaen alkuvaiheen määrittelytyöstä, jatkuen koko kehitystyön ajan julkaisuun ja käyttökokemuksen jatkokehitykseen asti loppukäyttäjien kanssa.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen

-Vähintään 1 vuoden kokemus JavaScript-kehittämisestä, esimerkiksi työharjoittelujen, kesätöiden tai harrastuneisuuden kautta
-Määrätietoinen ja aktiivinen asenne sekä vuorovaikutustaitoja
-Kiinnostus yksityiskohtiin, mutta myös kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
-Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
-Kokemus Angularista, moderneista single page -sovelluksista ja mikropalveluympäristöistä sekä taloushallinnosta katsotaan eduksi
-Vismalla vallitsee hygge, ratkaisukeskeinen, positiivinen ja yhteisiin tavoitteisiin tähtäävä ilmapiiri. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii yksilöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Voit työllistyä Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun.

Visma tarjoaa ympäristön, jossa pääset ohjaamaan tuotteen kehittymistä ja vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Monikansallisen Visma Groupin yrittäjähenkinen kulttuuri liiketoimintayksiköissä luo ainutlaatuisen ilmapiirin ja loistavia tilaisuuksia urakehitykselle.

Hakuohjeet

Tunnistatko itsesi? Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta ja viimeistään 02.12.2018. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Liitäthän hakemukseesi portfolion tai linkin esimerkiksi github-profiiliin. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager, Katriina Karlsson puh. +358 50 383 9295.

Studentworkistä

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lue lisää ja hae tästä: http://bit.ly/2S2mJei

Lisätietoa

Jätä kommentti