Junior front-end kehittäjä

Yritys
CGI Suomi Oy
Paikkakunta
Lappeenranta
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
11.11.2018

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities. At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create. Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world. Learn more about CGI at www.cgi.com.

Tule rakentamaan energia- ja vesitoimialan kehitystä ja menestystä yhdessä kansainvälisen osaajatiimin kanssa!

Asiakkaamme CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta ja kasvua asiakkaidensa kanssa ja hakee tämän tueksi innokasta Junior Front-end kehittäjää Energy & Utilities -yksikköön. Tämän yksikön ja osaajatiimin vastuulla on suunnitella ja toteuttaa moderneja tietojärjestelmäratkaisuja CGI:n energia- ja vesitoimialan asiakkaille. Front-end kehittäjänä tulet työskentelemään tietojärjestelmien määrittely-, suunnittelu- ja toteutustehtävistä. Työskentelet osana kansainvälistä Scrum-tiimiä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

Soveltuva tutkinto tai loppuvaiheen opinnot IT-alalta
Osaamista joistakin seuraavista web-teknologioista, kuten HTML5, CSS, REST, JavaScript, Angular ja React opintojen/työn ja harrastuneisuuden kautta
Ymmärrystä web-sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta opintojen/työn ja harrastuneisuuden kautta
Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
Etsimme henkilöä, joka suhtautuu työhönsä intohimolla, on toimintatavoiltaan oma-aloitteinen ja ahkera sekä työkaverina innostava ja tukeva. Eduksi katsomme, mikäli ymmärrät hyvät käyttöliittymäsuunnittelun periaatteet ja ajattelet sovelluksen käytettävyyttä loppukäyttäjän kannalta. Työkokemusta tärkeämpää on asenne uuden oppimista kohtaan ja harrastuneisuus alalla.

Tehtävä on kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta CGI:llä. Voit työllistyä joko Lappeenrantaan, Kuopioon tai Helsinkiin. Tiimituen lisäksi CGI tarjoaa mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden palveluiden ja ratkaisujen parissa toimialojensa johtavien asiakkaiden ja teknologiakumppaneiden kanssa. Henkilöstön tehtävät ja urapolut räätälöidään jokaisen henkilön asiantuntemuksen ja toiveiden mukaan.

Tehtävän aloitus sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti marras-joulukuun aikana. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 11.11.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi mahdollisen github-profiilin. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson (p. +358 (0) 50 383 9295 tai katriina.karlsson@studentwork.com).

Meidän tarinamme

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lue lisää ja hae täältä: https://www.studentwork.fi/job?id=73435

Lisätietoa

Jätä kommentti