Junior Front-End Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
21.3.2021

Oletko ohjelmointitaitoinen tiimipelaaja, joka hakee itselleen mielenkiintoisia sovelluskehitystehtäviä? Oletko järjestelmällinen työntekijä ja omaat oma-aloitteisen työotteen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Vektorio Oy:lle, Junior Front-End Developeria määräaikaiseen kahden kuukauden työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on osa-aikainen 20-37,5 tuntia viikossa ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Tehtävään valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa työtunteihinsa ja jatkossa on mahdollisuus työllistyä Vektorio Oy:lle.

Junior Front-End Developerin tehtävässä pääset tekemään web-ohjelmoinnin työtehtäviä. Pääset kehittämään Vektorion omaa rakennustiedon visualisointiin liittyvää ohjelmistoa yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa. Tämä tehtävä sopii henkilölle, jolla on hyvät ohjelmointitaidot, kokemusta Node.js -, Vue – ja React -teknologioista sekä järjestelmällinen ja omatoiminen työskentelyote. Omaat myös hyvät tiimistyöskentelytaidot sekä sujuvan suomen ja englannin kielitaidon.

Asiakasyritys
Vektorio Oy tarjoaa rakennustiedon visualisointiin ohjelmistoratkaisuja, joilla asiakasyritykset pystyvät maksimoimaan rakennustiedon hyödyntämisen kohteissaan. Vektorion ydintiimi on työskennellyt 3D BIM-mallien kanssa yli vuosikymmenen ja kehittänyt alansa johtavan visualisointituotteen ratkaisemaan asiakkaidensa tarpeita mm. suunnittelussa, rakentamisessa ja kiinteistöhuollossa. Vektorion asiakkaita ovat Suomessa mm. Finavia, Sweco, YIT, Ramboll, Väylävirasto sekä Helsingin ja Espoon kaupungit. Ulkomailla asiakkuuksia ovat mm. Viron liikennevirasto ja Sweco/Ruotsi. Katso lisää https://vektor.io/

Pääasialliset tehtävät
– Sovelluskehitys asiakastarpeiden mukaisesti
– Yhteistyö sovelluskehitystiimin kanssa (sprint-malli)

Odotamme sinulta
– Hyviä ja kehittymiskykyisiä ohjelmointitaitoja
– Kokemusta ja näyttöä soveltuvien teknologioiden käytöstä (Node.js, Vue, React, Docker, HTML5)
– Tiimityöskentelytaitoja ja järjestelmällistä työskentelytapaa
– Omatoimisuutta ja aloitteellisuutta
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
– Mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisessa yrityksessä heidän oman tuotteensa kehitystehtävien parissa
– Mahdollisuuden vaikuttaa omaan viikkotyömäärääsi
– Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta web-ohjelmoinnin työtehtävistä
– Hyvän perehdytyksen
– Kannustavan työyhteisön tuen
– Yrityskulttuurin, jossa vallitsee asiakaslähtöisyys ja start-up -henkisyys

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.3.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään maalis-huhtikuun vaihteessa 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com).

Hae tehtävään tästä linkistä: https://www.studentwork.com/fi-fi/avoimet-tyopaikat/186725

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentworkilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Lisätietoa

Jätä kommentti