Jr. Frontend Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
16.2.2018

Lamia on vuonna 2012 perustettu yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta, pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille, kuten St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen sekä myynnin tehostamiseen.

Etsimme asiakkaallemme Lamialle Jr. Frontend Developeria mielenkiintoisiin verkkokaupparatkaisujen suunnittelu- ja kehitysprojekteihin.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa Digital Commerce -ratkaisujen selainpuolen ohjelmistokehitys sekä UI-toteutukset yhteistyössä designereiden kanssa. Tulet työskentelemään osana tiimiä verkkokauppa- ja integraatioprojekteissa. Työ antaa uraansa aloittavalle tulevaisuuden lupaukselle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatissaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
• 0-2 vuoden kokemusta koulun, työn tai harrastuneisuuden kautta selainpuolen ohjelmoinnista
• JavaScript- tai TypeScript-kokemusta (esimerkiksi natiivi JS, erilaiset JS-frameworkit kuten Angular tai React)
• Kokemusta esimerkiksi jostain seuraavista ohjelmointikielistä: CSS, PHP, Python, Java, Ruby
• Hyviä tiimityötaitoja ja kommunikointikykyä suomeksi sekä englanniksi
• Analyyttistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä
• Tehokasta oman ajankäytön hallintaa ja järjestelmällisyyttä

Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen työn ohessa. Koulutusta ja työkokemusta tärkeämpää on harrastuneisuus sekä pitkäjänteinen ja oppimisorientoitunut asenne. Lamian ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikkia energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Henkilöstön tehtävät ja urapolut räätälöidään jokaisen henkilön asiantuntemuksen ja toiveiden mukaan.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Lamialle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 16.2.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi mahdollisen portfolion, esimerkiksi linkin GitHub-profiiliin. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295, katriina.karlsson@studentwork.com

Meidän tarinamme
Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti