Jr. Backend Developer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Viim. hakupvm
16.2.2018

Lamia on vuonna 2012 perustettu yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta, pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille, kuten St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen sekä myynnin tehostamiseen.

Etsimme asiakkaallemme Lamialle Jr. Backend Developeria mielenkiintoisiin verkkokaupparatkaisujen suunnittelu- ja kehitysprojekteihin.

Työtehtäväsi tulee olemaan PHP/Node.js/E-Commerce -kehittäjä, joka devaa mielenkiintoisissa online-projekteissa sekä jatkokehittää Lamian asiakkaiden Magento-verkkokauppoja ja verkkoliiketoiminnan ratkaisuja. Vastuualueena tehtävässä on järjestelmäkehitys oman kiinnostuksesi mukaisella painotuksella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
• 0-2 vuoden kokemusta PHP:sta ja object-oriented -ohjelmoinnista
• Perustuntemusta frameworkeistä ja mikropalveluarkkitehtuurista
• Hyviä tiimityötaitoja ja kommunikointikykyä suomeksi sekä englanniksi
• Analyyttistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä
• Tehokasta oman ajankäytön hallintaa ja järjestelmällisyyttä
• Eduksi katsotaan perusosaaminen frontend-puolella toimimisesta (JS/CSS/HTML)

Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen työn ohessa. Koulutusta ja työkokemusta tärkeämpää on harrastuneisuus sekä pitkäjänteinen ja oppimisorientoitunut asenne. Lamian ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikkia energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Henkilöstön tehtävät ja urapolut räätälöidään jokaisen henkilön asiantuntemuksen ja toiveiden mukaan.

Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Lamialle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan kevään 2018 aikana. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 16.2.2018. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi mahdollisen portfolion, esimerkiksi linkin GitHub-profiiliin. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295, katriina.karlsson@studentwork.com

Lisätietoa

Jätä kommentti