JavaScript Tech Lead

Yritys
Druid
Paikkakunta
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm

Oletko kokenut ja näkemyksellinen JavaScript-taituri? Haluatko jakaa osaamistasi muillekin ja viitoittaa tietä JS-kompetenssin kehitykselle? Meillä on paikka sinulle!

Saatat ehkä tuntea meidät Drupal-talona. Sitä me ylpeinä olemmekin, mutta tähyämme laajempiin horisontteihin. Siksi etsimme nyt joukkoomme kokemuksen karaisemaa modernin JavaScriptin taitajaa kehittämään ja kasvattamaan JS-osaamistamme. Pitkän tähtäimen tavoitteemme on saavuttaa tukeva jalansija Suomen JavaScript-kehityksen markkinoilla ja yhteisössä.

Sinulla on vahva tietämys ja näkemys modernista JavaScript-kehityksestä ja -arkkitehtuurista. Seuraat alan trendejä ja kehitystä, ja osaat arvioida uusia mahdollisuuksia. Haluat auttaa työkavereitasi kehittymään.

Nollasta sinun ei toki tarvitse aloittaa – teemme projekteja muun muassa Reactilla ja Vuella tälläkin hetkellä. Mutta kasvattaaksemme JS-osaamistamme kovemmilla kierroksilla tarvitsemme tehokkaan moottorin. Kenties juuri sinut?

Roolisi on keskeinen JavaScript-bisneksemme rakentamisessa, joten tulet myös löytämään itsesi niin asiakastapaamisista myyjiemme kanssa kuin haastattelemasta potentiaalisia JS-osaajia.

Älä huoli, koodaamaankin meillä pääset, sillä projekteja riittää. Teemme työtämme tinkimättömällä asenteella mutta rennolla otteella, tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Teknisen taituruuden lisäksi arvostamme itsenäistä työotetta, aktiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä aiempaa kokemusta osaamisen kehittämisestä, tiimin vetämisestä tai mentoroinnista.

Mi­tä tar­joam­me?

Druidilla pääset osaksi leppoisaa ja mutkatonta porukkaa, jossa mielipiteet ja huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin. Toimimme avoimesti ja itseohjautuvasti ilman hierarkiaa.

Meillä saat vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Työajat joustavat ja voit halutessasi tehdä työsi valtaosin etänä. Etätyökäytännöt ja työkalut ovat meillä priimaa, työsuhde-edut vähintäänkin asialliset ja panostukset osaamisen jatkuvaan kehittämiseen kohdallaan.

Kiin­nos­tuit­ko?

Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, klikkaa sivuillemme ja kerro, mitä toisit meille tullessasi. Työn aloitus on mahdollisimman pian, joten kannattaa olla meihin yhteydessä nyt eikä myöhemmin! Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, pirauta Mikko Hämäläiselle, puh. 020 187 6603.

——————

Olemme tinkimätön ja mutkaton ohjelmistotalo. Rakennamme laadukkaita digiratkaisuja suurella intohimolla ja teknisellä taituruudella – parannamme maailmaa koodirivi kerrallaan kuin muinaiset druidit konsanaan. Juuremme ovat Drupalissa mutta toteutamme projekteja muillakin avoimen lähdekoodin teknologioilla. Tukikohtamme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Lisätietoa yrityksestä Druid Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti