JavaScript-kehittäjä (React)

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.10.2017

Juuri laajennettu ja remontoitu toimisto Tampereella tai Helsingin etätyöpiste olisi nyt vailla uutta React-kehittäjää, joka haluaa vaikuttaa ja kehittää edelleen omia devaustaitojaan mielenkiintoisten projektien parissa.

Me takaamme viihtyvyytesi loistavilla työkavereilla, vuotuisella Office Abroad reissulla ja kymmenillä muilla työsuhde-eduilla, joista voit valita omasi tai ottaa vaikka kaikki käyttöön. Meillä pääset hiomaan taitojasi avoimessa työympäristössä ja osaavassa porukassa. Matalan organisaatio rakenteen ansiosta jokainen työntekijä on avaintekijä ja henkilökohtainen kehittyminen on avainasemassa. Käyttämäsi työkalut ovat huippuluokkaa ja tietenkin sinun valitsemiasi. Työhyvinvointiin panostetaan ja sitä kehitetään jatkuvasti. Työntekijät tekevät Geniemistä huumorintajuisen, kekseliään, ja mielenkiintoisen paikan tehdä töitä.

Etsimme henkilöä jolla on takanaan useampi vuosi JavaScript kehitystä sekä mielellään kokemusta moderneista kehyksistä.

Omaat kokemusta jostain näistä:

React, Redux, Angular, Vue, React Native
Node, Express, Sails tmv.
Redis, docker, webpack, babel, ESLint, sass

Haluamme tietää kuka olet ja mitä osaat, vapaamuotoisen hakemuksen muodossa osoitteeseen rekry@geniem.com. Palkkaamme sopivan tyypin mahdollisimman pian. Älä siis aikaile, vaan toimi ripeästi. Kaikki työhaastatteluun päässet hakijat saavat meiltä “koodarin ämpärin” Viihtyvyys taattu!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti