Javascript-devaaja (Vue.js)

Yritys
Mediapool Finland
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
27.9.2020

Mediapoolin hommat laajenee ja kehittyy ja etsimme taas uutta tyyppiä erinomaisen kivaan porukkaamme!

Meillä on tällä hetkellä erittäin taitava kolmen hengen devaustiimi. Tekemisemme liittyvät paljolti keskisuuriin, kehittyneisiin verkkosovelluksiin ja palveluihin. Näiden tekninen stäkki koostuu javascript-frontista (Vue.js) ja PHP-backendistä (Lumen/Laravel). Käytämme myös WordPressiä verkkosivustoprojekteissamme. Usein niissäkin tulee eteen haastavia räätälöintejä ja integraatioita ties mihin systeemeihin. Jos pitää omaa hommaa vielä mainostaa niin mielestämme meillä on erittäin kova tekninen osaaminen, joka yhdistyy todella hyviin käyttöliittymiin. Niiden avulla teemme asiakkaidemme elämää mahdollisimman helpoksi.

Teimme huutoäänestyksen siitä, minkälaista osaamista mielellään seuraavaksi kaivattaisiin, ja sopiva osaaminen painottuisi javascript-fronttiin. Vyön alla pitäisi olla reilusti kokemusta esim. Reactista tai parhaimmillaan Vuesta, mikä on siis meidän valintamme. Jos osaamisesti painottuu Reactiin, kaikki on ihan hyvin, Vuen kanssa elämänlaatusi paranee entisestään!

Koska rakennettavat sovellukset ovat laajoja ja monipuolisia, sinulla pitäisi olla ymmärrystä ja käytännön kokemusta myös sovellusarkkitehtuurista, design patterneista ja koodin jäsentelystä, jotta isokin järjestelmä pysyy ehyenä ja selkeänä kehityksen aikana.

Töitä teemme pääosin mukavalla Kallion toimistollamme Helsingissä ja tarvittaessa myös etänä. Työt teemme arkisin noin 8.00-17.00 välillä, ja meillä kaikilla on ihan mukava elämä töiden ulkopuolellakin. Emme tee töitä asiakkaiden tiloissa vaan oman tiimin kanssa, jolloin homma toimii mielestämme parhaiten.

Meillä on oikeasti mukavaa keskenämme ja olisi kiva jos sinäkin olisit hyvä tyyppi. Uskomme, että meillä pääset tekemään uraa uurtavia moderneja juttuja eikä aika varmasti käy pitkäksi!

Jos kiinnostuit niin kysy lisää. Kerrotaan sitten tarkemmin mitä meillä täällä tapahtuu päivisin!

Töitämme: https://mediapool.fi/#projects

Tiedustelut:
Aapo Virta
aapo@mediapool.fi
p. 050 337 7420

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Mediapool Finland Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti