JavaScript -devaaja konsulttityöhön

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.5.2020

Kiinnostaako konsulttityö huippuporukassa? Tule Geniemille! Konsulttina pääset kehittämään itseäsi mielenkiintoisissa, astetta suuremmissa projekteissa, kouluttautumaan kiinnostuksesi mukaan ja nauttimaan yhteisistä tapahtumista. Olemme tamperelainen, luova ohjelmistotalo, jossa tehdään töitä suurella sydämellä. Ja nyt on aikamme laajentua voimakkaammin pääkaupunkiseudulle.

Miksi meille konsultiksi?

Meillä asiakkaan tiloissa toimivat kehittäjät pääsevät mukaan haastaviin ja isoihin projekteihin, joissa työskentelee oman alansa huippuammattilaisia. Panostamme kehittäjien työolosuhteisiin:
– Neuvottelemme sinulle mahdollisuuksien mukaan vähintään yhden etätyöpäivän viikossa.
– Etsimme sinulle projektin joka ottaa huomioon sinun toiveet teknologiasta ja projektityypistä.
– Takaamme mahdollisuuden kehittyä työssä mm. antamalla sinulle vuosittaisen 1 000 euron koulutusbudjetin. Meillä konsultit ovat hankkineet muun muassa AWS-osaamista suorittamalla sertifikaatteja ja kursseja
– Lisäksi pääset mukaan yhteisiin tapahtumiimme, kuten kuukausittain järjestettävään DevFridayhin, vuosittaiselle mökkiretriitille ja ulkomaanreissuun OfficeAbroadille. Yhteisissä tapahtumissa pääset osallistumaan Geniemin sisäisiin projekteihin ja ottamaan irtioton konsulttityöstä.

Meillä et jää yksin

Sinulla on tukenasi konsulttitiimin vertaistuki ja yhteistyö. Konsulttiporukkaamme kuuluu yksitoista konsulttia, jotka työskentelevät Tampereella ja Helsingissä. Me emme jätä sinua asiakkaan luokse yksin, vaan pidämme aktiivisesti yhteyttä, kutsumme lounaalle sekä järjestämme palautepalavereita, joissa seurataan työviihtyvyyttä ja jaetaan asiakkaalta kerättyä palautetta.

Kohtelemme jokaista yksilönä: Meille tärkeintä on löytää SINULLE sopiva toimeksianto ja tapa työskennellä. Yhdelle tärkeintä on sijainti, toiselle etätyömahdollisuus ja kolmannelle tietty teknologia.

Konsultin teknologiastäkki

Etsimme senior-tason ohjelmistokehittäjiä. Työskentelet sujuvasti JavaScriptillä ja tunnet sen ekosysteemin. Arvostamme myös tietokanta- ja arkkitehtuuriosaamista. Lisäksi sinulla on hyvä olla front-end-osaamista. Front-endin puolella olemme erikoistuneet React Nativeen, Reactiin sekä Vueen. Plussaa saat AWS-, GCP- tai MS Azure -osaamisesta sekä serverless-teknologioista.

Tärkeintä on kuitenkin taito omaksua uusia asioita nopealla aikataululla. Haluat haastaa omaa osaamistasi, teet työtäsi ylpeydellä ja ammattitaidolla tarjoten asiakkaalle nykyaikaisia ratkaisuja.

Liity elämäsi parhaaseen seuraan

Etsimme henkilöitä, jotka pystyvät työskentelemään pääkaupunkiseudulla asiakkaan tiloissa. Toiveesi ovat meille tärkeitä, ja neuvottelemme asiakkaan kanssa niiden toteuttamisesta. Sinun ei tarvitse valita ensimmäistä vastaantulevaa projektia, vaan etsimme juuri sinulle sopivan projektin ja tiimin.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa (3 800–5 000 euroa), ja lisäksi saat konsulttibonusta (300-600 euroa). Niiden kylkiäisenä tarjoamme hyvät työsuhde-edut, hauskat firman yhteiset tapahtumat sekä monta uutta alansa asiantuntevaa työkaveria. Palkkaamme vähintään kolme uutta konsulttia ennen heinäkuuta.

Klikkaa itsesi sivuillemme ja tutustu tarjolla olevaan työpaikkaan tarkemmin!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti