Java-ohjelmoija (web-kehitykseen)

Yritys
Mtech Digital Solutions Oy
Paikkakunta
Vantaa
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.8.2019

Mtech Digital Solutions on biotalouden digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut teknologiatoimittaja. Meitä mtechiläisiä on yli 130. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, jossa työskentelee noin sata ICT-alan ammattilaista. Muut toimistomme ovat Kauhajoella ja Rovaniemellä. Toimintamme on tulorahoitteista ja taloudellisesti vahvalla pohjalla, mikä näkyy vakautena päivittäisessä työskentelyssämme.

Java-koodari, tule vakaaseen työpaikkaan, jossa viihdytään!

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisuista vastaava tiimimme Tikkurilassa etsii uutta jäsentä: osaavaa java-ohjelmoijaa, joka tekee web-ohjelmistokehitystä.

Myös Kokemus Microsoft SQL Server –tietokannasta, Java EE –kehityksestä ja esim. Vaadin Frameworkista olisi hieno juttu!

Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Mitä me Mtechillä tarjoamme sinulle

Tarjoamme OIKEASTI hyvät työsuhde-edut (mm. kattavat työterveyden erikoislääkäripalvelut, hammaslääkäri, lounasetu, puhelinetu, liikuntasetelit, hieroja ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus…). Laaja virkistystoimintamme tuo yhteishenkeä ja vastapainoa työlle. Meillä on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn. Ole yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen: rekry@mtech.fi.

Hakuaika on elokuun loppuun, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jari Kemppainen jari.kemppainen@mtech.fi, puh. 020 747 2350 ja henkilöstöpäällikkö Netta Laukkanen netta.laukkanen@mtech.fi, puh. 040 779 3778.

Jätä kommentti