Järjestelmäkehittäjä (PHP, WordPress)

Yritys
Aste Helsinki
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
21.2.2020

Arvostatko rennon ilmapiirin työpaikkaa, jossa vastaat työstäsi itsenäisesti, voit vaikuttaa työhösi asiakaslähtöisesti ja kehittää osaamistasi? Tervetuloa Asteelle!

Etsimme digitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen
JÄRJESTELMÄKEHITTÄJÄÄ

Vastaat pääasiassa asiakkaamme asiakaspalvelu- ja kuluttaja-autentikaatiojärjestelmistä ja niitä ympäröivistä kokonaisuuksista tiiviissä yhteistyössä asiakasorganisaatiomme kanssa.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä osaamista seuraavista teknologioista:

– Symfony, Laravel, tai jokin muu PHP-framework
– Ember.js, tai jokin muu JavaScript-framework
– ORM, MySQL, LAMP-stack

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta kehittäjän tehtäviin. Eduksi tehtävässä on myös CI/CD osaaminen, kokemus Bash-skriptaamisesta sekä WordPressistä tai jostain muusta CMS:stä. Arvostamme erityisen paljon asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta ja itseohjautuvuutta.

Tehtäväsi on itsenäinen, mutta tukenasi on kokenut ja osaava kehittäjien tiimi. Sinulla on mahdollisuus etätyöskentelyyn ja kannustamme työnkiertoon osana jatkuvaa uuden oppimista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 21.2.2020 sähköpostitse mari.kesanen@astehelsinki.fi. Liitä hakemukseen mahdolliset työnäytteesi esim. GitHub-linkkinä. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Sirkiä (ville.sirkia@astehelsinki.fi) p. 041 546 0530

Aste on vuonna 2008 perustettu palveluyritys. Toteutamme digi- ja printtiviestinnän sekä markkinoinnin kokonaisratkaisuja. Asiakkaitamme ovat erilaiset organisaatiot, kustantajat, mediatalot ja brändit. Asteella työskentelee yli 100 huipputyyppiä luomassa jatkuvasti parempia asiakaskokemuksia.

Lisätietoa

Jätä kommentti