Järjestelmäasiantuntija

Yritys
Crasman
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm

Crasman on suomalainen digimedian edelläkävijä, joka tekee Suomen näkyvimpiä ja käytetyimpiä verkkopalveluja. Nyt 16-vuotiaana jatkamme menestystarinaamme kasvamalla vahvasti.

Hoitaisitko hommat vieläkin paremmin kuin me olemme tähän mennessä tehneet? Hyvä. Tule meille töihin ja näytä kyntesi. Sovellut uudeksi Crasmaniksi, sillä olet hyvistä ratkaisuistasi ylpeä ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Työnkuvaasi kuuluu palvelinympäristöjen ylläpito ja kehitys. Vastaat Crasmanin ylläpitämien tuotteiden palvelinympäristöjen tarvekartoituksesta, kehittämisestä ja ylläpidosta. Purat työalueesi yksittäisiksi aikataulutetuiksi projekteiksi, joiden edistystä seuraat ja raportoit työstäsi esimiehellesi. Koordinoit sekä Hosting-tiimin että ulkoisten palvelutoimittajien toimintaa. Seuraat ja raportoit vastuualueesi palvelun tasoa ja kustannuksia osallistuen myös budjetointiin.

Osallistut Crasmanin tuotteiden teknisten ratkaisujen suunnitteluun ja kehittämiseen palvelinympäristöjen ylläpidon ja kehityksen näkökulmasta.
Sijoitut Crasmanin Tuotteet ja Palvelut -tiimiin ja raportoit työstäsi tuotekehitysjohtajalle, joka on esimiehesi.

Sinulla on syvällinen tuntemus seuraavista teknologioista ja ohjelmistoista:

• Red Hat Linux Enterprise 5
• Xen-virtualisointi
• Apache, PHP, MySQL (ja MongoDB)
• TCP/IP, reititys
• Skriptaus automatisointiin (esim. bash)
• RPM-paketointi
• Tarkkailujärjestelmät, esim. Zabbix

Sinulla on soveltuva koulutustausta tai vahva näyttö pitkäaikaisesta itseopiskelusta, sekä vähintään viiden vuoden ammatillinen kokemus järjestelmäasiantuntijan työstä Unix-ympäristössä sekä ohjelmoinnista LAMP-ympäristössä.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Luet ja kirjoitat sujuvasti sekä puhut välttävästi englantia.

Osallistut tuotteiden päivitykseen, päivystykseen ja tukeen tarvittaessa myös virka-ajan ulkopuolella.

Työsuhde on vakituinen, täysipäiväinen ja siitä maksetaan osaamiseesi ja kokemukseesi perustuva kilpailukykyinen, kiinteä kuukausipalkka. Peruspalkan lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme suoritukseen sidotun tulospalkkion ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Nygren, puh. 040 7449717, jaakko@crasman.fi. Tee Suomen nopein työhaastattelu ja hae paikkaa osoitteessa http://www.crasman.fi/fi/rekrytesti/ tai jätä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen jaakko@crasman.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti