Intohimoinen designer-developer

Yritys
Siili Solutions
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
18.6.2013

AGILE HEDGEHOG, UI Designer-Developer

Uskallamme väittää, että otos alan parhaista osaajista paiskii hommia Siilin piikkiin. Nyt haluaisimme rakentaa sinullekin upean urapolun. Meillä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisissa projekteissa, rooleissa ja millä toimialoilla teet unelmiesi duunia. Emme turhaan viitoita tietäsi valmiiksi, vaan haluamme tukea sinua tekemissäsi valinnoissa. Valitset itse, mihin suuntaan olet menossa, millaista vauhtia ja miten korkeita mäkiä haluat kivuta.

Pelkkä monipuolinen projektitarjonta ei kuitenkaan aina riitä, vaan välillä on mukava oikeasti rauhoittua miettimään asioita ja kehittymään yhdessä. Siksi järjestämmekin Siili Kollektiivi -iltoja. Kokoonnumme porukalla tutustumaan uusimpiin teknologioihin ja menetelmiin. Ammatillista kehittymistä tuemme lisäksi erilaisilla seminaareilla, koulutuksilla ja sertifikaateilla. Kuten huomaat, osaamisen kehittäminen on olennaisen tärkeä osa toimintaamme.

Sloganimme kuuluu: Siili on ketterä. Meille ketteryys on avainasia ja intohimo. Sen lisäksi että Siili-projektit hoidetaan agile-menetelmillä, olemme myös ketteriä niin asiakkaan kuin konsulttiemmekin suuntaan. Emme halua antaa turhan byrokratian jähmeyttää toimintaamme. Meille on tärkeää, että asiat laitetaan toimimaan, ja ne onnistuvat.

Roolisi:
– Hoitaa ylpeydellä ja intohimoisesti designer/developerin hybridiroolia
– Tehdä korkealaatuista visuaalista suunnittelua ymmärtäen, että pikseli tai vektorit eivat itsessään ratkaise peliä.

Roolissa menestymisen edellytykset:
– Vähintään 4-5 vuoden kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta
– Visuaalista silmää ja ohjelmointitaitoja
– Kyky ja halu työskennellä seuraavilla teknologioilla: GUI, Photoshop, Illustrator, Omnigraffle, Visio, HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, Zepto
– Seuraavat avainsanat ja käsitteet saavat sydämesi sykkimään: Design through prototyping, Progressive Enhancement, Responsive Design, Adaptive
– Design, Mobile First, User centered design, Agile Design, Content design, UI/GUI Design, IxD
– Kyky luoda kateutta herättävää sisältöä ja toiminnallisuuksia
– Kiinnostus moderneja teknologioita kohtaan
– Itsenäinen ja tavoitteellinen työote
– Halu auttaa kollegoita ja uskallus kysyä, jos ei itse tiedä
– Ylpeys omasta ammattitaidosta
– Tiimityöskentelyn vaatimat vuorovaikutustaidot
– Suomen ja englannin kielen taito.

Lopuksi haluamme vielä kumota ajatuksesi konsultista, jolle työnantaja on vain nimi palkkakuitissa. Teemme jatkuvasti työtä sen eteen, että konsulttimme tuntisivat olonsa kotoisaksi. Virike- ja lounassetelit, matkapuhelin mobiililaajakaistoineen, erikoislääkäripalvelut kattava työterveyshuolto – meiltä saat tämän kaiken ja vielä paljon muuta. Siilit viettävät myös leppoisia iltoja muun muassa kiipeilyn, leffakerhon, viininmaistelun ja pokerinpeluun parissa. Osa ajasta kuluu erilaisissa hyvinvointiprojekteissa, sillä me haluamme, että Siili voi työn lisäksi hyvin myös työpäivän jälkeen. Kuten huomaat, meistä on moneksi. Anna meidän yllättää sinut positiivisesti.

Vakuutuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n, palkkatoiveen sekä portfolion kera osoitteeseen hakemukset(at)siili.fi 18.6.2013 mennessä. Mikäli jokin asia jäi kaihertamaan mieltä, pyydä rohkeasti lisätietoja Aki Ahlrothilta, aki.ahlroth(at)siili.fi. Tutustu Siiliemme kirjoituksiin teknolologioista, menetelmistä ja siileydestä lukemalla Terävin Piikki-blogiamme.

Tehtävään liittyvät avainsanat:
GUI, Photoshop, Illustrator, Interaktiosuunnittelu, IxD, Omnigraffle, Visio, HTML, CSS, front-end, HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, Zepto, Git, SVN, SCM, GIthub, JIRA, HAML, SASS, SCSS, Less, SCAML, Coffeescript, Ruby, Design through prototyping, Progressive Enhancement, Responsive Design, Adaptive Design, Mobile First, User centered design, Agile Design, Content design, UI/GUI Design.

Lisätietoa

Jätä kommentti