Interaction designer

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Hämeenlinna tai Tampere
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Verkkoviestintä, Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
22.3.2015

Etsimme kahta tiedonjanoista ja useamman vuoden kokemusta kartuttanutta käyttöliittymäsuunnittelijaa mukaan loistotiimeihimme Hämeenlinnaan tai Tampereelle!

Kummaltakin tekijältä odotamme työkokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta, HTML(5):n ja CSS:n hallintaa, Javascriptin tuntemusta ja innostusta oppia uusia moderneja tekniikoita!

Haemme Agile Enterprise Solutions -tiimiin tekijää, joka osaa edellisen lisäksi käsitellä REST-rajapinnan kautta tulevaa tietoa ja pystyy vähintään lukea Java-koodia. Atlassianin tuotteiden tuntemus luetaan eduksesi! Portals & Integrations -tiimiin olet oikea henkilö, kun HTML(5):n ja CSS:n lisäksi tunnet jonkin verran Sassia ja Twitter Bootstrapia sekä ymmärrät portletien toimintaperiaatteita. Kummaltakin hakijalta odotamme hyvää visuaalista silmää ja Photoshopin luontevaa käyttöä!

Tule mukaan Ambientian asiantuntevaan joukkoon kehittämään taitojasi ja jakamaan osaamistasi innostuneeseen joukkoomme! Meillä on aina tilaa oma-aloitteiselle ja yhteistyöstä nauttivalle tekijälle, joka tekee työnsä viimeistellysti loppuun asti. Tämä on oikea paikka asiakaspalveluhenkiselle ja oma-aloitteiselle tekijälle, joka viihtyy tiiviissä yhteistyössä, jakaa avoimesti osaamistaan ja keksii luovia ratkaisuja. Meillä työnteko otetaan vakavasti, mutta se on silti hauskaa!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa mahdollisimman pikaisesti, mutta kuitenkin viimeistään 22.3. osoitteeseen jobs@ambientia.fi. Otsikoi viestisi Interaction Designer ja lisää otsikkoon merkintä PI tai AES riippuen siitä, kumpi tiimi kiinnostaa sinua enemmän. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi, tieto mahdollisesta irtisanomisajastasi, suosittelijatiedot sekä ennen kaikkea selkeä näyttö siitä, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään! Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan puitteissa, joten ethän epäröi!

Ambientian ammattilaiset työskentelevät vaihtelevissa projekteissa, joita teemme useille eri toimialoille. Referenssilistamme on kattava ja asiakkaitamme löytyy paikallisista yrityksistä suuriin kansainvälisiin konserneihin. Työmme on usein haastavaa ja kinkkistä, mutta samalla taatusti ammattitaitoa kehittävää! Meillä toimit osana avoimen kulttuurin organisaatiota, joka toivoo sinulta ennakkoluulottomia näkökulmia ja perusteltuja mielipiteitä parempien ratkaisujen löytämiseksi – yrityksemme etua tietenkään unohtamatta. Tarjoamme työpaikaksesi jatkuvasti kehittyvän, joustavan ja työntekijöistään huolehtivan kasvuyrityksen, jossa työtä tehdään positiivisella otteella!

Lisätietoa

Jätä kommentti