HTML-ohjelmoija

Yritys
Academic Work
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
28.6.2013

Academic Work etsii kokoaikaista asiakaslähtöistä HTML-ohjelmoijaa Marketing Automation- yksikköön Helsinkiin.

Asiakasyrityksemme Avaus on ainutlaatuinen strategiaan, markkinointiin, analytiikkaan ja teknologiaan erikoistunut konsulttiyritys. Avaus auttaa asiakkaitaan kasvamaan kehittämällä heidän asiakkuuksiaan ja hyödyntämällä sähköisiä liiketoimintamahdollisuuksia. Yrityksen asiakkaina ovat muun muassa IKEA, Sonera, MTV3, S-Ryhmä, YIT, Otava ja Ooppera. Avaus työllistää noin 80 asiakkuuksien kehittämisen ja sähköisten kanavien asiantuntijaa.

Kiinnostavatko sinua markkinoinnin modernit menetelmät ja haluatko nähdä miten markkinointiautomaatio toimii Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa yrityksissä? Jos kyllä, voi tämä olla paikka sinulle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä työskentelet osana tiimiä toteuttaen tuottajalta saamasi määrittelyt HTML-kielelle. Vastuullasi on yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa varmistaa, että toteutus vastaa asiakkaan laatuvaatimuksia. Työtehtäviisi kuuluu (kirje)pohjien testaaminen sekä varmistaa, että ne toimivat kaikilla vastaanottajilla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu lay out:eihin muutosten tekeminen ja osallistuminen projektin alkuvaiheen suunnitteluun antamalla palautetta HTML:n näkökulmasta. Työ on projektiluonteista ja työmäärä vaihtelee projektien mukaan.

Olet tärkeä osa tuotantoketjua ja työsi tuloksista pääsee nauttimaan viikoittain miljoonat vastaanottajat. Tehtävässä pääset työskentelemään usean eri Suomen ja Pohjoismaiden suurimpien asiakkaiden projektien parissa. Marketing Automation-yksikkö tekee lisäksi yhteistyötä ranskalaisen Neolane-ohjelmistoyrityksen kanssa.

Avaus tarjoaa sinulle haastavia työtehtäviä, joissa pääset varmasti kehittämään asiantuntijuuttasi mukavien ja osaavien kollegoiden parissa!

Etsimme

Olet etsimämme henkilö, jos hallitset HTML, XHTML, ja/tai CSS -ohjelmat ja omaat asiakaslähtöisen työskentelytavan. Haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja kehittyä huippuosaajaksi Suomen ja Euroopan johtavien yritysten automaattimarkkinoinnin asiantuntijana. Lisäksi hyvät yhteistyötaidot, muutosvalmius ja joustavuus kuvaavat toimintatapaasi, etkä pelkää työskennellä hektisessä ympäristössä. Arvostamme Java, PHP, Perl ja/tai Photari/GIMP -osaamista.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on
– tehtävään soveltuva koulutus
– kokemusta HTML, XHTML, ja/tai CSS -ohjelmistojen parissa työskentelystä
– hyvät yhteistyötaidot
– joustava ja oma-aloitteinen työskentelytyyli
– hyvä englannin ja suomen kielen taito

Aloitus: HETI!
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella vakituisesta jatkosta
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Viite: MB 978133
Julkaisupäivämäärä: 28.5.2013
Yhteyshenkilö: Maija Björkman, maija.bjorkman@academicwork.fi

Voit hakea tehtävään kotisivullamme: http://www.academicwork.fi/tyopaikkailmoitus/html-ohjelmoija-marketing-automation-yksikkoon/helsinki/14924482

Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti