Hakukokemuksen kehittäjä

Yritys
Solita Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
7.7.2014

Hakukokemuksen kehittäjä, Solita Oy

Solita on syntynyt sen ihmisistä ja ihmisten asenteesta työhön. Olemme ottaneet paikkamme digitalisoitumisen suunnannäyttäjänä ja kutsummekin itseämme digitalisoitumisen matkaoppaaksi. Uskomme, että kaikki mikä voi, digitalisoituu. Murros on käynnissä ja vauhti kiihtyy. Tulisiko sinusta yksi matkaoppaistamme?

Haemme Tampereelle tai Helsinkiin hakukokemuksen kehittäjää hurmaamaan verkkopalveluiden, intranettien ja extranettien käyttäjiä nykyaikaisilla hakuratkaisuilla.

Tehtävässäsi rakennat hakuratkaisuja, jotka loistavat tosielämän tuotantokäytössä. Parhaimmat ratkaisut löytyvät valitsemalla etenemistavat prototyyppien, mallien ja testien avulla. Hakuratkaisut tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa tai auttavat kehittämään sitä. Ratkot vaihtuvien projektien parissa tuotekehitysmäisesti ongelmia ja toimit niin UX-tiimimme kuin myyntimme tukena. Työsi ansiosta esimerkiksi verkkokauppojen asiakkaat löytävät tarvitsemansa tuotteet.

Voima on meissä yhdessä

Parasta, mitä voimme sinulle tarjota, on tämä meidän porukkamme! Olemme aitoja, reiluja sekä rennonletkeitä, ja autamme toisiamme ala- ja ylämäessä. Kanssamme on mukava ja helppo työskennellä ja sitä haluamme vaalia.

Työskentelemme järkevillä aikatauluilla ja välineillä turhaa byrokratiaa vieroksuen. Tekemisen puitteet ja työntekijöitämme kuunnellen valitut työsuhde-edut tukevat harrastamista sekä helpottavat työn ja perhearjen yhdistämistä. Meillä saat seuraa esimerkiksi virtuaalisiin NHL-turnauksiin, risteilyille, kulttileffa-maratoneihin, konsertteihin, urheilemaan sekä erilaisten koodailu- ja harrasteprojektien pariin.

Osaamisellamme ohjelmistokehityksestä uskallamme kerskua. Meillä on ollut näppimme pelissä monessa suomalaisille tutussa palvelussa. Kanssamme tulet täydentämään tätä menestystarinoiden listaa solita.fi/asiakkaat. Työkavereinasi meillä ovat mm. UX-asiantuntijat, DevOps-spesialistit, frontti-gurumme ja monipuolinen joukko ohjelmistokehityksen asiantuntijoita.

Teemme töitä intohimolla

Intohimo on meitä solitalaisia eteenpäin vievä ja kehittävä voima. Sinäkään et ole seurannut sivusta alan kehitystä vaan sinulta hoituu ohjelmointi, käyttöliittymien rakentaminen selaimiin ja palveluiden käyttöönotto. Ymmärrät webin perusideologian ja tiedät, miten palvelut laitetaan keskustelemaan keskenään. Hakuratkaisujen kehittämisessä keskiöön nousee taitosi oivaltaa hakujen käyttötarkoituksia.

Tarvitset intohimoa ja nopeaa omaksumistaitoa opetellessasi työn mukanaan tuomia uusia asioita. Verkot, tietoturva, käyttäjänhallinta ja palveluiden kehitys on sinulle pian arkipäivää, elleivät ne ole jo. Oppimiskykyä tarvitset joka tapauksessa.

Toimintamme ei ole tiukasti prosessiohjattua. Pystyt toimimaan vastuullisesti vapaassa ympäristössä. Kädenjälkesi on laadukasta. Intohimosi ja kiinnostuksesi ansiosta taitosi kehittyvät jatkuvasti ja löydät meiltä runsaasti vaikutusmahdollisuuksia. Kommunikaatiotaitoja tarvitset kohdatessasi ja keskustellessasi kasvokkain työkaveriesi ja asiakkaidemme kanssa.

Avainsanat: Google Search Appliance (GSA), JavaScript, HTTP, XML, SSO, Kerberos, SAML, FAST ESP, ElasticSearch, Solr, Lucene, Java, AngularJS

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Tutustu teknisten asiantuntijoidemme ajatuksiin osoitteessa dev.solita.fi. Osoitteesta solita.fi/ura löydät lisätietoa meistä työpaikkana. Tehtävästä kertoo mielellään lisää Ivar Ekman, puh 044 321 4458. Soita hänelle ennen juhannusta.

Haluatko mukaan?

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemus CV:n kera osoitteeseen rekry(at)solita.fi 7.7 mennessä. Laita viestin otsikoksi ”Hakukokemuksen kehittäjä”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta vitkuttele viimeiseen hetkeen.

Lisätietoa

Jätä kommentti