Growth Hacker

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Hämeenlinna, Tampere, Turku
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkokauppa-asiantuntijat
Viim. hakupvm
12.4.2018

Haussa analytiikasta inspiroituva verkkoliiketoiminnan kasvun toteuttaja!

Haemme nyt kasvumme tueksi analyyttistä ja innovatiivista Growth Hackeria. Tehtävänäsi on tukea asiakkaidemme verkkoliiketoiminnan jatkuvia kehittämistarpeita sekä fasilitoida asetettujen kasvutavoitteiden saavuttamista. Tuotat lisäarvoa sekä Ambientialle että asiakkaillemme syventämällä yhteistyötä ja parantamalla niin liiketoiminnan kokonaiskuvaa kuin asiakaskohtaista ymmärrystä.

Siinä missä palvelumuotoilijan linssi tarkentuu esimerkiksi palvelupolun, käyttöliittymän tai informaatioarkkitehtuurin suunnitteluun, sinun fokuksesi on ensisijaisesti kasvussa. Tutkit ja tunnistat asiakkaidemme tarpeita sekä autat parantamaan olemassa olevia ratkaisuja, synnyttämään uusia toimivia ratkaisuja, kehittämään uusia ketteriä toimintamalleja ja tekemään kehittämisestä entistä systemaattisempaa.

Pääset osaksi mutkatonta, uteliasta, huumorintajuista ja kasvuhakuista kulttuuriamme. Saat työllesi koko työyhteisö tuen ja rinnallesi samanlaisessa roolissa toimivan kollegan. Arvojemme mukaisesti kommunikoimme avoimesti ja kannustamme haastamaan sekä toisiamme että asiakasta tavoitteena menestyä ja kehittää bisnestä yhdessä. Pääset työskentelemään kovan luokan osaajien kanssa projekteissa, joissa takuulla opit uutta.

Pidämme työntekijöistämme huolta niin perinteisin työsuhde-eduin kuin eksoottisempienkin tapahtumien ja yhteisen tekemisen muodossa. Saat käyttöösi huippuluokan työvälineet ja luottamuksen sekä työrauhan tehdä töitä niin toimistolta, asiakkaan luota kuin etänä. Hajautettuna organisaationa etätyö on meillä aidosti arkipäivää. Johdon ja kollegoiden reilu ja joustava asenne auttavat työn ja muun elämän yhteensovittamisessa.

Menestyäksesi tehtävässä sinun pitää pystyä analysoimaan dataa, yhdistämään data ja asiakkaan tarpeet sekä visualisoimaan data helposti ymmärrettävään muotoon, jotta tulokset saadaan näkyväksi. Kykenet esittämään asiat selkeästi ja vakuuttavasti päämääränä asiakkaan luottamus ja pitkäaikainen asiakassuhde. Sinulla tulisi myös olla ymmärrystä verkkokaupankäynnistä ja sitä tukevasta liiketoiminnasta sekä automaation erilaisista mahdollisuuksista. Kokemus yleisimmistä analytiikkaan ja hakukoneoptimointiin liittyvistä työkaluista ja mittareista ovat eduksi.

Arvostamme sitoutunutta ja sinnikästä tekijää, joka syttyy kasvuyhtiön ilmapiiristä. Koska työtä tehdään asiakkaalle ja tiimissä, erinomaiset vuorovaikutus- ja sosiaaliset taidot sekä tilannetaju tulevat tarpeeseen. Halu ja kyky oppia uutta sekä jakaa osaamista ovat myös tärkeitä, jotta pysymme mukana kehityksen eturintamassa.

Avainsanoja: kasvu, verkkoliiketoiminta, datan analysointi, potentiaalin tunnistaminen, lean, automaatio, kehittäminen

Ambientia on 21-vuotias kasvuyhtiö, jossa on innostavaa tehdä töitä. Meitä on tällä hetkellä noin 170 seitsemällä paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Toivomuksemme on, että pääset aloittamaan työt toukokuussa, mutta aloitusaikataulusta voidaan toki neuvotella. Toivottu työskentelypaikkakunta on joko Hämeenlinna, Tampere, Helsinki tai Turku. Odotamme matkustusvalmiutta erityisesti pääkaupunkiseudulla.
Tervetuloa mukaan!

Kiinnostuitko?

Voit kysyä tehtävästä ja Ambientiasta lisää Growth Hacker & E-commerce Specialist Indreltä 4.4. klo 9–12, 6.4. klo 9–12 ja 10.4. klo 14–17 numerosta 044 5005 507.

Hae tehtävään viimeistään 12.4. osoitteessa www.ambientia.fi/ura.

Lisätietoa

Jätä kommentti