Fullstack- tai Frontend-kehittäjä (Iltalehteen)

Yritys
Alma Media Suomi Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
25.10.2018

Fullstack- tai Frontend-kehittäjä Iltalehteen

Haluatko olla mukana kehittämässä yhtä Suomen suurinta kuluttajapalvelua osana Iltalehden digikehityksen ketterää core-tiimiä? Meillä pääset digitaalisen liiketoimintamme ytimeen uudistamaan media-alaa ja rakentamaan Iltalehti.fistä maamme merkittävintä uutispalvelua modernein menetelmin tekoälyn ja analytiikan mahdollisuuksia hyödyntäen. Iltalehden lisäksi muita palveluitamme ovat mm. Aamulehti.fi, Rantapallo.net, Telkku.com ja E-kontakti.fi.

Haemme osaavaa Fullstack- tai Frontend-kehittäjää. Tulet olemaan merkittävässä roolissa viiden hengen core-tiimissä, joka on hyvin tiivis osa Alma Consumerin kaikkiaan 30 hengen digikehitysyksikköä. Tehtävänäsi on erityisesti Iltalehti.fi:n ja sen pääkomponenttien kehittäminen React.js:llä. Kykyjesi mahdollistaessa toki myös laajempien kokonaisuuksien toteuttaminen backendistä lähtien. Tästä syystä katsomme eduksi, jos tunnet omaksesi joitakin muista käyttämistämme teknologioista kuten Ruby, Node.js, Java, React Native, Golang, GraphQL ja AWS.

Sovit tehtävään, jos teknologiaosaamisen lisäksi olet itseohjautuva, tarkka ja ennen kaikkea positiivisella asenteella varustettu ongelmanratkaisija. Toivomme, että sinulla on alan korkeakoulututkinto ja olet hankkinut työkokemusta vähintään kahden vuoden ajalta.

Meillä viihdytään, koska työyhteisön ilmapiiri on todella rento, työtehtävät ovat aidosti mielenkiintoisia ja työn lopputuloksella on merkitystä miljoonien suomalaisten päivittäiseen arkeen. Meillä pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin, tekemisen malliin, ideoimaan kokonaan uutta ja imemään oppia ympärilläsi työskenteleviltä huippuammattilaisilta.

Median toimialalla digitalisoituminen on verraten pitkällä, joten pääset kehittämään uusia digitaalisia ratkaisuja, joita ei vielä muualla ole. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen, ja koulutuksiin ja konferensseihin on mahdollisuus osallistua oman kiinnostuksen mukaan. Toimipaikkasi sijaitsee aivan Helsingin rautatieaseman vieressä Alma-talolla, mutta olemme joustavia niin työskentelypaikan kuin työaikojenkin suhteen. Koko Alma Mediassa on devaajia lähes 100 ja siten pystymme tarjoamaan erilaisia uramahdollisuuksia talon sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiajohtaja Antti Salonen puhelimitse 0404126710 tai sähköpostitse antti.salonen@almamedia.fi. Hae tehtävää viimeistään 25.10.2018.

Alma Consumer on Alma Median kuluttajamedialiiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös Alma Manun lehtipaino- ja jakeluliiketoiminta.

Lisätietoa

Jätä kommentti