Fullstack-kehittäjiä

Yritys
Alma Media
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.12.2019

Alma Talent Tietopalvelut auttaa asiakkaitaan menestymään datalla. Välitämme, tuotamme ja jalostamme dataa, johon asiakkaamme voivat aidosti luottaa ja jonka perusteella he voivat tehdä parempia päätöksiä. Data on kaikkien tietopalvelulaisten dna:ssa, devaajasta asiakaspalveluun. Myös datavastuullisuus on meille tärkeää.

Etsimme Alma Talent Tietopalveluihin kokeneita backend- ja fullstack-kehittäjiä. Pääset työskentelemään Suomen kattavimpien kiinteistö- ja yritystietopalveluiden parissa. Rakennamme tiimeissämme jatkuvasti käytössä olevia työkaluja usean eri toimialan ammattilaisille.

Laajin palvelukokonaisuutemme on yrityksille ja yhteisöille tarjottava https://tietopalvelut.almatalent.fi Jakelemme tietoja myös rajapintapalveluiden sekä suositun Kauppalehti.fi:n yrityshaun kautta https://www.kauppalehti.fi/yritykset Vastikään uudistimme myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille tarkoitetun hakupalvelumme: https://www.almatalent.fi/tietopalvelut/palvelut/yritystiedot/kohderyhmahaku Käytettävissämme on laaja kirjo eri viranomaisten keräämiä kiinteistö- ja yritystietoja (esim. Maanmittauslaitoksen tietokannat, Kaupparekisteri) sekä useita Alma Talentin itse tuottamia ja ylläpitämiä tietoja.

Tule rakentamaan palveluita kiinteistö- ja yritystiedon asiakkaille tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan tuoteomistajien kanssa.

Tarjoamme:
* Avainpaikan Alma Talentin kehitystiimissä
* Modernin työskentely-ympäristön ja teknologiat (Kotlin/Java, Typescript, AWS, Serverless)
* Mukavan ilmapiirin ja koko tiimin tuen
* Hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
* Joustavat työajat ja lomakäytännöt

Tehtävässä menestymisessä auttavat:
* Vahva osaaminen backend-kehittämisestä esimerkiksi seuraavilla Kotlin/Java/Node.JS/Typescript
* Kokemusta helposti frontissa hyödynnettävien REST API:en kehittämisestä
* Osaaminen tietokannoista ja kuormankestävien palveluiden rakentamisesta
* Kokemus pilvipalveluiden, erityisesti AWS:n hyödyntämisestä
* Hyvät tiimityötaidot ja rohkeus tarttua asioihin

Meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen. Meille on tärkeää markkinoiden parhaiden palveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen. Uskomme myös, että laadukkaita palveluita syntyy, kun työntekijät voivat hyvin. https://www.kauppalehti.fi/teemat/aivotyolaisen-viritysvinkit

Kiinnostuitko?

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tulemaan pikaisesti osoitteella: talent.devaajarekry@almamedia.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Ursin niilo.ursin@almamedia.fi

Etsimme useampaa henkilöä, joten jos haluat jatkaa mukavan ja osaavan työkaverin kanssa, hakekaa molemmat.

Lisää meistä:

devaaja.almamedia.fi
twitter.com/almadevelopers
www.almatalent.fi

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Alman lähes sata mediaa ja palvelua kohtaavat suomalaiset noin 20 miljoonaa kertaa päivässä. Tarjoamme uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejämme ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Mediassa työskentelee noin 2300 henkilöä, joista reilu kolmannes toimii Suomen ulkopuolella yhdeksässä eri Euroopan maassa.

Lisätietoa

Jätä kommentti