Fullstack Developer

Yritys
Digia
Paikkakunta
Jyväskylä
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.10.2017

Etsimme Jyväskylään nohevia CLOJURE/JAVA/FRONT/FULLSTACK-taitajia.

Kehitämme palvelujamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Pääset itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja voimme tarjota sinulle monipuolisesti projekteja aina erilaisista verkkopalvelutoteutuksista IoT-ratkaisuihin ja suurten asiakkaiden operatiivisiin järjestelmiin.

Sinulla on kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista, Javascript-tekniikoista tai verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. Olet myös huomannut, että JVM:n päälle asioita voi tehdä funktionaalisesti Clojurella, REPL on parhautta ja Spec on jotain todella mielenkiintoista.

Sinulta löytyy myös
•intohimoa työhösi sekä halua oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä
•itseohjautuvaa työskentelyotetta ja tiimihenkeä
•positiivisuutta ja asiakaslähtöisyyttä
•vastaus perimmäiseen kysymykseen: Emacs, Vim vai joku muu?

Avainsanoja: Java, Clojure, DevOps, Jenkins, Git, Scrumban, Chef, Docker, noSQL, CouchDB, Javascript, ClojureScript, React, ReactJS, Reagent, NodeJS, Bootstrap, HTML5, CSS3, Robot Framework

Olemme vajaan tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Saat vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat työkaverit, joiden kanssa opiskellaan uutuuksia Mob Programming -hengessä.

Kysymyksiisi vastailevat mielellään Anssi Ylönen p. 050 384 3771 tai anssi.ylonen(at)digia.com ja Jarno Teivas p. 050 572 4491 tai jarno.teivas(at)digia.com.

Hakuaika päättyy 31.10.2017. Palkkaamme kuitenkin jatkuvasti, joten jätä hakemuksesi joko linkin kautta tai sähköpostilla mahdollisimman pian!

Lisätietoa

Jätä kommentti