Fullstack Developer (verkkokauppojen kehitykseen)

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Helsinki, Joensuu, Hämeenlinna, Tampere, Turku
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.9.2018

Osaava Fullstack Developer, haluatko päästä rakentamaan tulevaisuuden verkkokaupparatkaisuja eteenpäin menevässä ja rennon letkeässä tiimissä? Etsimme aktiivisen otteen omaavaa kehittäjää, joka haluaa myös mielellään vaikuttaa teknologiavalintoihin ja viedä koko tiimin osaamista eteenpäin näkemyksillään.

Verkkokauppaliiketoiminnan CTO Matti Teräslahti kertoo Ambientian projekteista näin: “Teemme teknologiavalintoja asiakkaan tarpeen mukaan. Osassa projekteista meillä on käytössä mikropalveluita, jotka on toteutettu pääasiassa PHP-frameworkeilla tai Node.js:llä. Tietokantoina toimivat muun muassa MySQL, Elasticsearch ja MongoDB. Mikropalveluita ajetaan konteissa oman OpenShiftin päällä tai julkisessa pilvessä. Mikropalveluihin perustuvissa toteutuksissa API:t näyttelevät tärkeää roolia ja frontend on yleensä toteutettu Node.js:n template engineillä tai esim. Vue.js:llä. Toiset projektit perustuvat valmiiseen verkkokauppa-alustaan ja sen ominaisuuksiin, SaaS-palveluihin tai kaikkien näiden yhdistelmään.”

Arvostamme web-ohjelmointikokemuksen* lisäksi ”asiakasta ja kaveria ei jätetä” -asennetta. Koska ala kehittyy koko ajan, taito ja halu oppia uutta on ensiarvoisen tärkeää. Useassa projektissa on tiimiläisiä sekä Suomesta että Virosta ja dokumentaatio toteutetaan englannin kielellä. Niinpä kommunikaatiotaitojen tärkeys korostuu ja sujuva englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi – toki rallienglannilla pärjää myös! Suhtaudumme tekemiseen intohimoisesti ja laatu on meille tärkeä asia, mutta yhtä tärkeä on developer experience, jota kehitämme myös jatkuvasti.

Ambientialla on parinkymmenen vuoden kokemus hajautetuista tiimeistä, joten etätyö ja joustavat työaikajärjestelyt ovat meillä arkipäivää. Etäpalavereiden lisäksi tiimi kokoontuu kuukausittain saman katon alle oppimaan toisiltaan ja vaihtamaan kuulumisia. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut (esim. lounasetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laaja tapaturmavakuutus, maksuton lakineuvonta), yhdessä tekemistä ja oppimista sekä esimiehen ja tiimin tuen.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Sijainnin suhteen olemme joustavia: Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Turussa, mutta ammattitaitoisen tekijän kanssa myös lähes täysin etänä tapahtuva työskentely on neuvoteltavissa tietyin ehdoin.

Ambientia on 22-vuotias kasvuyritys, jonka tehtävänä on digitalisoida asiakkaidensa menestys. 170 asiantuntijaamme työskentelevät 7 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Tiesitkö, että asiakkainamme ovat maamme johtavat eri alojen yritykset ja rakensimme muun muassa Suomen ensimmäisen autoverkkokaupan? Tervetuloa mukaan!

*Kokemus esimerkiksi seuraavista on eduksi: LAMP, Node.js, Vue.js, HTML5, React, Docker, Kubernetes, OpenShift, ElasticSearch, MongoDB, GraphQL, REST, mikropalvelut

Kiinnostuitko?
Tutustu Ambientian asiantuntijoiden blogiin saadaksesi lisää kuvaa meiningistämme: www.ambientia.fi/blogi

Voit myös kysyä lisää tehtävästä ja Ambientialla työskentelystä Matilta, joka juttelee kanssasi mielellään Ambientian Facebook-chatissa 19.9. klo 10–11, 21.9. klo 15–16 ja 26.9. klo 10–12: https://www.facebook.com/ambientia/

Hae tehtävään viimeistään 30.9. osoitteessa https://www.ambientia.fi/tyopaikat/fullstack-developer/. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja etenemme sopivien hakijoiden kanssa turhia aikailematta – kannattaa siis tarttua toimeen jo ennen hakuajan päättymistä!

Lisätietoa

Jätä kommentti