Full stack PHP (Laravel) -kehittäjä

Yritys
Shipit Oy Ab
Paikkakunta
100% etätyömahdollisuus
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.3.2021

Haetaan työkaveriksi full stack PHP (Laravel) -kehittäjää

Me Shipitillä pyrimme tekemään joka päivä kuljetusyhtiöiden vertailusta ja pakettien lähettämisestä maailman helpointa. Tuhannet tahot käyttävät palveluamme päivittäin ja kauttamme lähetetään jo satojatuhansia lähetyksiä (paketteja, kirjeitä, lavoja) vuodessa. Palvelemme yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Työskentelypaikan saat päättää meillä nyt ja aina itse – tekijöitä on aina Ahvenenmaalta Kuhmoon.

Millainen tiimi? Millainen porukka?

Tuotekehitystiimimme on maltillisen kokoinen, autonominen ja aidosti ketterä. Emme kumartele managereita ja meillä on tavoitteena, että täällä viihdytään. Jokaisella on vastuu omasta työstään, mutta isoimmat päätökset tehdään yhdessä tiimin kanssa. Luotamme, autamme, tuemme, kunnioitamme ja opimme yhdessä. Melko maanläheistä porukkaa ollaan ja vältellään turhaa startup- ja agency -pöhinää.

Työtehtävä:

Tulet olemaan tärkeä osa tuotekehitystämme ja osallistut osaamisesi mukaan monelta osin palvelumme kehittämiseen – aina palvelun arkkitehtuurin suunnittelusta, Shipitin API:n ja frontin kehittämiseen. Oletkin mielellään jo aikaisemmin toiminut erilaisen ja monipuolisen kehittämisen parissa.

Ymmärrämme kuitenkin paremmin kun hyvin, että kaiken osaajia löytyy lähinnä vain satukirjoista. Lopulta rekrytointipäätöksessämme ratkaiseekin se, kuinka osaamisesi täydentää meidän nykyistä osaamistamme, mitä haluat oppia, mistä motivoidut ja kuinka voisit sopia meidän tiimiin.

Teknologiat:

Käytämme kehittämiseen TALL (Tailwind CSS, Alpine.js, Laravel, Livewire) stackia ja tuhdimpaa JavaScriptia vaativiin komponentteihin Vue.js:ää. Back-endin osalta olemme kiinni Laravelin ekosysteemissä, mutta frontin suhteen stack voi hakea vielä muotoaan tulevaisuudessa. Pyrimme kuitenkin tarkoituksella välttämään SPA-arkkitehtuuria (single page application) niin pitkään kuin mahdollista, joten meillä full-stack tarkoittaa enemmän PHP:ta, HTML:ää ja CSS:ää ja vähemmän JavaScriptiä.

Miksi Shipit?

– Kovatasoiset ammattilaiset työkavereinasi
– Pääset kehittämään omaa osaamistasi kovien haasteiden parissa
– Järjestelmä, jonka parissa työskentelet, on rakennettu moderneilla ja hyvin harkituilla työkaluilla
– Pitkäjänteistä tuotekehitystä
– Rakennamme yhdessä viihtyisää työpaikkaa
– Tarjoamme työn suhteen paljon vapauksia
– Tuemme ja autamme toisiamme
– 100% etätyömahdollisuus
– Muut työsuhde-edut (työvälineet, liikunta, netti, työterveyshuolto jne.)
– Yrityksenä olemme maanläheinen, mutta kansainvälistyvä kasvuyritys

Mitä taitoja ja ominaisuuksia kaipaamme seuraavalta työkaveriltamme?

– Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
– Ongelmanratkaisukykyä
– Itseohjautuvuutta, aktiivisuutta ja kykyä kantaa vastuuta
– HTML & CSS
– Moderni PHP-osaaminen (käytössämme on PHP 8)
– Laravel (8)
– MySQL/PostgreSQL
– JavaScript (Vanilla / Alpine.js / Vue.js)
– Git
– Bonuspisteitä:
– UX/UI-osaamisesta
– Logistiikka-alan ohjelmistoprojekteista
– Kokemus logistiikkayhtiöiden rajapinnoista esim. UPS, Posti, Matkahuolto, Unifaun jne.
– Tuotekehityksen menetelmistä

Lisätiedot hakemista varten

Kysy lisää tai hae paikkaa laittamalla sähköpostia tyokaveriksi@shipit.fi. Kerro lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi sekä lisää mukaan LinkedIn profiilisi tai CV. Kerro myös palkkatoiveestasi. Lupaamme vastata arkisin 48 tunnin sisään.

Alkuperäinen linkki ilmoitukseen: https://www.shipit.fi/uutiset/322-tee-toeitae-missae-ja-miten-haluat-palkataan-full-stack-php-laravel-kehittaejae

Lisätietoa

Jätä kommentti