Full Stack -ohjelmistokehittäjä

Yritys
POP Vakuutus
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
29.9.2019

Haemme fronttipainotteista Full Stack -ohjelmistokehittäjää POP Vakuutukseen.

Etsimältämme henkilöltä toivomme työtä pelkäämätöntä otetta ja innokasta asennetta, sekä rohkeutta tarttua uusiin ja erilaisiin haasteisiin ja tehtäviin.

Tarjoamme monipuolisia fronttiin, bäkkäriin ja integraatiohin liittyviä kehitystehtäviä digitaalisten vakuutuspalveluiden parissa. Me pyrimme rakentamaan kriittiset palvelut ja järjestelmät itse ja näin tekemällä saamme parhaat liiketoimintatarpeita tukevat ja mahdollistavat ratkaisut.

Toivomme hakijalta fronttipainotteista koodaustaustaa, itseohjautuvaa työskentelyotetta ja tiimihenkeä, jolla on intohimoinen asenne kehittää omaa ja tiimin toimintaa jatkuvasti eteenpäin mm. devops ja testausautomaatio.

Muutamia avainsanoja ja tekniikoita kehityksessämme: React, Javascript, HTML, CSS, PHP, Java, API, REST, Spring Boot, Spring Batch, Apache Camel, SQL, Docker, Kubernetes, Jenkins, Git, Robot Framework, Kanban ja Jira.

Tarjoamme sinulle matalan organisaation edut, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. laadukkaat työvälineet, lounasetu, joustavat työjärjestelyt, henkilökuntahinnat vakuutuksista ja pankkipalveluista sekä kattavat työterveyshuoltopalvelut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of IT Risto Pihlajasalo (etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi tai 040 5107222).

Keitä me olemme?

POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 130 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia.

POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.

Lisätietoa

Jätä kommentti