Full Stack -ohjelmistokehittäjä

Yritys
POP Vakuutus
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.3.2019

Haemme fronttipainotteista Full Stack -ohjelmistokehittäjää POP Vakuutukseen.

Voit olla jo kokenut konkari, jolla on kokemusta web-kehityksestä, Java-ohjelmoinnista ja integraatioista, tai olet vasta ohjelmistokehityksen parissa aloitteleva lupaus. Etsimältämme henkilöltä toivomme työtä pelkäämätöntä otetta ja innokasta asennetta, sekä rohkeutta tarttua uusiin ja erilaisiin haasteisiin ja tehtäviin.

Tarjoamme monipuolisia fronttiin, bäkkäriin ja integraatiohin liittyviä kehitystehtäviä digitaalisten vakuutuspalveluiden parissa. Me pyrimme rakentamaan kriittiset palvelut ja järjestelmät itse ja näin tekemällä saamme parhaat liiketoimintatarpeita tukevat ja mahdollistavat ratkaisut.

Toivomme hakijalta monipuolista koodaustaustaa, itseohjautuvaa työskentelyotetta ja tiimihenkeä, jolla on intohimoinen asenne kehittää omaa ja tiimin toimintaa jatkuvasti eteenpäin mm. devops ja testausautomaatio.

Muutamia avainsanoja ja tekniikoita kehityksessämme: React, Javascript, HTML, CSS, Java, API, REST, Spring Boot, Spring Batch, Apache Camel, SQL, Docker, Kubernetes, Jenkins, Git, Robot Framework, Kanban ja Jira.

Tarjoamme sinulle matalan organisaation edut, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. laadukkaat työvälineet, lounasetu, joustavat työjärjestelyt, henkilökuntahinnat vakuutuksista ja pankkipalveluista sekä kattavat työterveyshuoltopalvelut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.3.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://ura.popvakuutus.fi/avoimet-tyopaikat/37-full-stack-ohjelmistokehittaja?rmpage=apply&rmjob=37

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of IT Risto Pihlajasalo (etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi tai 040 5107222).

Keitä me olemme?

Suomen Vahinkovakuutus Oy on suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Yhtiö keskittyy henkilöasiakkaiden vahinkovakuutuksiin ja niiden sähköiseen myyntiin ja markkinointiin. Tällä hetkellä Suomen Vahinkovakuutus Oy palvelee kahta merkittävää suomalaista finanssialan toimijaa: POP Pankki -ryhmää (POP Vakuutus) sekä Säästöpankkiryhmää (Säästöpankin vakuutukset).

Lisätietoa

Jätä kommentti