Full-stack/.net -ohjelmoija

Yritys
MPS Prewise
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu
Viim. hakupvm
1.11.2019

MPS Prewise etsii sinua
Full-stack/.net -ohjelmoija

MPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosviestinnän asiantuntija. Erityinen vahvuusalueemme on verkkokoulutus – sekä teknologian että sisältöjen osalta. Luomme asiakkaillemme oppimisratkaisuja pohjautuen Prewise Gimlet -järjestelmäperheeseen ja räätälöityyn sisällöntuotantoon. Asiakkaamme ovat vaativia kansainvälisesti toimivia yrityksiä ja osaajamme ovat huippuporukkaa.

Haemme Helsingin toimiston teknologia- ja Customer Success -tiimiimme asiakaspalveluhenkistä Full Stack -ohjelmoijaa toimimaan kehittäjänä ja teknisenä asiantuntijana asiakkaillemme toteutettavissa verkkoratkaisuissa. Tehtävässä toimit kehittäjänä Gimlet-palveluiden käyttöönottoprojekteissa sekä tuet Customer Success -tiimiämme teknisenä asiantuntijana. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työuran alkutaipaleella olevalle kehittäjälle. Suunnittelemme työtehtäväsi osaamisesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Odotamme sinulta

– kokemusta Microsoft-teknologioista (Visual Studio, ASP.Net ja MVC, C#)
– ymmärrystä ja perustason kokemusta tietokannoista ja tietokantaohjelmoinnista (Microsoft SQL)
– kokemusta käyttöliittymäohjelmoinnissa käytettävistä moderneista web-teknologioista (CSS3, Bootstrap, Less, Sass sekä jQuery, AngularJS ym. modernit JavaScript-kirjastot)
– kokemus Adoben työkaluista (esim. Illustrator ja PhotoShop) katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys
– tehtävään soveltuvaa koulutusta
– sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle

– mahdollisuuden päästä mukaan uudenlaisten verkko-oppimiskokonaisuuksien ja verkkoviestinnän ratkaisujen rakentamiseen ja kehittämiseen
– mielenkiintoisia ja vaativia projekteja sekä antoisaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa
– mahdollisuuden osallistua Gimlet LMS -oppimisympäristön pitkäjänteiseen kehitykseen ja päästä tutkimaan uusia teknologioita digitaalisissa oppimisratkaisuissa
– työkavereiksi Maailman Parasta Seuraa

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa MPS Prewisen Kimmo Tuovinen 29.10. klo 9-10 ja 30.10. klo 15-16, puh. 040 568 8996 tai meilitse kimmo.tuovinen(at)mps.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 1.11.2019 mennessä.

Lisätietoa

Jätä kommentti