Full stack koodareita

Yritys
Elisa Oyj
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
20.9.2020

Lyhyesti: Kokeneet Full Stack -koodarit otetaan töihin. Paikka Pasilassa, mukava ja kehittyvä porukka.

Nousukiidossa oleva kuluttajien IoT. 5G, liittymätuotteet ja palvelut. Yksi Suomen suurimmista asiakasrekistereistä. Iso verkkokauppa. Markkinoinnin automaatio. Mobiiliappit. Myynnin työkalut. Mikä näitä yhdistää?

Me! Elisan Customer & Online -porukka! Nuo ja monet muut Elisan online-palvelut ovat meidän kehitystiimiemme hellässä huomassa.

Kasvatamme nyt kehitystiimejämme ja etsimme useampaa Full Stack -koodaria. Tiimistä ja omasta kiinnostuksestasi riippuen koodaamisesi paino voi olla enemmän Frontend- tai Backend-puolella, mutta odotamme sinulta kuitenkin kokemusta kummastakin. Tärkeimmät teknologiamme ovat Java, JavaScript, React ja React Native.

Kaikki tiimimme toimivat ketterin menetelmin ja meille ennen kaikkea on tärkeää laadukas koodi. Pääset parhaiten mukaan porukkaamme, jos sinäkin olet vahva tiimipelaaja, sillä teemme töitä paljon yhdessä. Toki toivomme, että myös itsenäinen työnteko onnistuu sinulta. Sinulla on jo kokemusta muiden opastamisesta, mentoroinnista ja katselmoinneista. Tiedät myös testaamisen ja sen ikuisen dokumentoinnin olevan asioita, jotka tulee hoitaa kunnialla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olet ehkä myös DevOps-maailmaan perehtynyt. Meillä onkin tavoitteena mennä kohti jatkuvan julkaisun mallia (Continuous Deployment). Toivomme, että pystyt meitä siinä asiassa opastamaan kokemuksellasi ja rakentamaan kanssamme E2E automatisoidun ympäristön.

Mitä odotamme sinulta?

* Sinulla on työkokemusta modernista ohjelmistokehityksestä
* Java ja JavaScript ovat sinulle tuttuja
* Työskentelet luontevasti ketterillä menetelmillä tiimin kanssa

Tässä listattuna osa käyttämistämme teknologioista: Java, JavaScript, React, Angular, React Native, Node.js, Grunt, Bower, Vagrant, Kafka, Openshift, Docker, Robot Framework, Mocha, Conductrics, Perl, MySql, MariaDB. Tutuista teknologioista toki on sinulle varmasti hyötyä, mutta toivomme myös uutta osaamista, jotta pääsemme kehittymään.

Keitä me olemme?

Elisa Customer & Online – eli me olemme pieni ja ketterä yksikkö Elisan Tuotannossa. Onhan meitä tosin jo noin 100 ohjelmistotuotannon ammattilaista kahdeksassa eri tiimissä. Meitä on devaajia, testaajia, arkkitehteja, coacheja, palvelumuotoilijoita, TPO:ita ja PO:ita ja olemme osa Suomessa ja osa maailmalla. Olemme hyvin yhteisöllisiä ja kokoonnumme (nyt rajoitteiden puitteissa) usein ja haluamme näin luoda vahvaa keskinäistä luottamusta. Pystymme Elisan siipien suojissa jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme ketterämpään suuntaan. Meidän asiakkainamme ovat sinänsä Elisan sisäiset yksiköt, mutta kuitenkin työmme vaikuttaa suoraan kaikkiin Elisan asiakkaisiin ja tuleviin asiakkaisiin.

Elisalaiseen tapaan meilläkin töiden tekeminen on joustavaa, niin ajan kuin paikankin suhteen. Mutta kotipesämme on kuitenkin vahvasti Elisan hienolla pääkonttorilla Pasilassa. Jos haluat vielä kurkata lisää Elisasta työnantajana, niin tsekkaa täältä.

Kiinnostuitko? Hae heti!

Emmitkö vielä? Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Pistä viestiä Service Managerillemme Larille (lari.laine@elisa.fi).

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuuslain mukainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoa

Jätä kommentti