Full Stack -kehittäjä (JavaScript)

Yritys
Mezzoforte Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
31.3.2020

Etsimme Full Stack -kehittäjää liittymään tuotekehitystiimiimme Helsinkiin. Tässä roolissa pääset vaikuttamaan siihen, miltä täysin uudet palvelumme näyttävät ja kuinka ne toimivat. Työskentelet siis pääsääntöisesti uusien vielä julkaisemattomien palveluiden parissa.

Olemme moderni matalan hierarkian organisaatio. Matala hierarkiamme tarkoittaa sinun, kuten kaikkien muidenkin työntekijöidemme kohdalla sitä, että pääset myös kehittämään ja oppimaan halutessasi mitä tahansa palveluumme liittyvää. Pyrimme mahdollisimman korkeaan autonomiaan, joten meillä voit keskittyä tekemiseen joustavalla työajalla, jotta sinulle jää aikaa harrastuksille, perheelle ja vapaa-ajalle. Lisäksi etätyö on meillä täysin arkipäivää.

Sinulta odottaisimme seuraavaa osaamista:

– Olet intohimoinen tuote- ja käyttäjäkokemuksen suhteen – käyttäjät ovat tekemisesi keskiössä ja tämä empatia ohjaa päätöksiäsi
– Sinulla on hyvä osaaminen JavaScriptistä ja erityisesti Reactista
– Mahdollisesti osaat myös jotain seuraavista: GraphQL, AWS, Amplify, Cognito, Node.js, containerit, microservicet ja relaatiotietokannat

Koska sinua varmasti kiinnostaa, mitä me oikeasti teemme täällä, niin tässä muutamia viimeaikaisia asioita, joita olemme tehneet:

– Palvelinympäristön siirtäminen AWS:lle
– Zend Frameworkistä Symfonyn ja Doctrinen pariin
– Fronttikehitys Reactilla
– Docker ja CI-putki tuotantoon
– Robustin, reaaliaikaisen tiedonsiirron toteuttaminen microservicenä

Ja näitä meillä on seuraavaksi kehityspolulla:

– Uusien toiminnallisuuksien kehitys ja olemassaolevien jatkokehitys
– Microserviceiden käyttö siellä missä järkevää
– Palvelun personointi
– Data lake sekä datan visualisointi -projekti
– Uusien palveluiden kehitys

Jos meininkimme kolahtaa sinuun, kerro vapaamuotoisesti osaamisestasi ja kokemuksestasi tai lähetä meille CV:si osoitteeseen ilari.makela(at)mezzoforte.fi. Hienoja hakemuksia ei tarvita. Odotamme innolla kuulevamme sinusta.

Mikäli haluat kysyä jotain tehtävästä, voit olla yhteydessä Ilariin. Hänet tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteesta ilari.makela(at)mezzoforte.fi ja puhelimitse numerosta (+358) 40 732 9899.

Lyhyesti Huutokaupat.com:sta

Olemme nykyään jo 40 osaajan vahvuinen tiimi, ja olemme kehittäneet vauhdikkaasti kasvavan ja kehittyvän Huutokaupat.com-alustan sähköiseen kaupankäyntiin. Huutokaupat.com:ssa vieraillaan kuukausittain yli 4 miljoonaa kertaa ja huutokaupattavien kohteiden arvo ylittää 300 miljoonaa euroa vuositasolla. Tavoitteenamme on olla Suomen suurin arvo-omaisuuden myyntikanava nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoa

Jätä kommentti