Full Stack -kehittäjä

Yritys
OCTO3
Paikkakunta
Helsinki, Lappeenranta
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
23.8.2018

Tyyppi: vakituinen
Haettu tausta: opintojen loppuvaihe – työelämässä
Työaika: kokopäiväinen
Toivottu aloituspäivämäärä: joustavasti, mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Helsinki ja/tai Lappeenranta
Haku-DL: 23.8.

OCTO3 tarjoaa nykyaikaista ja ketterää ohjelmistokehitystä. Olemme sopimuskehityksen asiantuntija ja erityisen vahva sähköisten palveluiden sekä ohjelmistotuotteiden kehittäjä. Kehitystyömme on osaamista, prosessiajattelua sekä luovuutta yhdistettynä asiakas- ja käyttäjälähtöisyyteen. Taitavat tekijämme – yli 60 osaajan tiimi – ovat tämän vuosituhannen käsityöläisiä, joissa kohtaavat looginen ajattelu, systemaattinen toimintatapa, syvä ammattitaito ja kyky luoda uutta. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia.

Kasvun myötä OCTO3 etsii tiimiinsä Full Stack -kehittäjää kehittämään käyttöliittymiä ja taustajärjestelmiä avoimen lähdekoodin tekniikoilla. Työskentelemme luovien ja mielenkiintoisten projektien parissa, kuten erilaisten mobiilisovellusten, web-järjestelmien, sekä Iot -projektien kanssa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lähes poikkeuksetta kehitämme asiakkaillemme uusia mobiili- tai web-pohjaisia tuotteita tai palveluita ja käytämme uusia teknologioita. Projektitiimissä kanssasi viihtyvät yleensä ainakin UX asiantuntija sekä muutamia muita kollegoita samankaltaisella osaamisprofiililla kuin sinä. Työskentelemme ketterillä menetelmillä ja käytössämme on DevOps-toimintamallien työkalut.

Työskentelemme esimerkiksi seuraavien teknologioiden parissa, joista toivomme, että sinulla on jo ainakin osasta aikaisempaa kokemusta: .NET, Java, JavaScript, Node.js, React.js, Angular.js, CSS, ja HTML5.

Toivomme, että omaat kokemusta monipuolisesti erilaisista projekteista. Arvostamme erityisesti harrastuneisuutta ja intohimoa koodaukseen. Annamme sinulle mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta ja kehittää osaamistasi henkilökohtaisesti räätälöidyn ja omat toiveesi huomioivan kehittymissuunnitelmasi mukaisesti. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät työpaikalla. Teemme töitä rennon jämäkällä otteella ja haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdellä kehittäjällä saattaa olla työpöydällään samanaikaisesti useampi projekti. Voit työskennellä joko viihtyisissä toimistoissamme Helsingissä tai Lappeenrannassa.

Hakijalta edellytetään:

• Eri ohjelmointiosaamista aiemman työkokemuksen tai koulutuksen kautta
• Hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

OCTO3 tarjoaa sinulle:

• Kokeneet ja asiantuntevat työkaverit matalahierarkisessa työympäristössä
• Mahdollisuuden kasvaa ja ottaa laajempaa vastuuta osaamisen kehittyessä. Pääset näkemään ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin projekteihin sekä pääset jättämään kädenjälkesi toimintamme kehittyessä
• Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut

VIDEOLINKKI: https://www.youtube.com/channel/UCLJNgkqlCJVeyaEK0oeiR_w

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si 23.8.2018 mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/octo3-full-stack-kehittaja-8-2018. Tehtävään ja hakuprosessiin liittyen voit olla yhteydessä Recruitment Manager, Cécil Fagerströmiin (+358 50 505 3170), cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi). OCTO3 voit lukea lisää osoitteessa: www.octo3.fi/.

Lisätietoa

Jätä kommentti