Full-Stack -kehittäjä

Yritys
Blink Helsinki Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
20.10.2017

Haemme kunnianhimoiseen joukkoomme lahjakasta ja innokasta Full-Stack -kehittäjää rakentamaan monipuolisia digitaalisia palveluja asiakkaillemme. Meillä on jatkuvasti meneillään upeita projekteja Suomen merkittävimpien brändien parissa, joihin haluamme sinut mukaan. Emme tarjoa konsulttityötä, vaan ihka oikeaa inhouse-tekemistä kanssamme Helsingin ytimessä.

Toivomme sinulta:
– vahvaa näyttöä modernista javascript-tekemisestä. Voit myös olla
ikäsi puolesta nuorempi, mikäli osaat asiasi ja puhkut intoa
– frontin hallintaa sekä tietokantojen ja palvelinpään tuntemista
– neuvokkuutta, ratkaisuhakuisuutta ja halua omaksua uusia asioita
– ylpeyttä oman työsi jäljestä ja halua kehittyä parhaaksi versioksi itsestäsi

Saat itse valita käyttämäsi teknologiat, mutta toivomme, että sinulla on ymmärrys ainakin osasta näistä: Nginx, Node.js, Python, PHP, SQL, NoSQL, React, ES6, html, css. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, riittää että olet utelias uusia teknologioita kohtaan. Tehtävänkuvaa pystytään muokkaamaan valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Lupaamme sinulle:
– jatkuvaa kehittymistä ja oppimista monipuolisten projektien parissa
– iloisen ja osaavan 13-henkisen porukan päiviesi perheeksi
– viihtyisät ja valoisat työtilat keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa
– turha byrokratia ja vääntö on karsittu työskentelystä pois. Työn toimintaedellytykset ovat erinomaiset
– pitkäaikaista ystävyyttä toimistokoira Oilin kanssa, mikäli niin haluat

Hakeminen:
Toivomme, että ajatuksemme kohtaavat ja saamme sinusta uuden lahjakkuuden joukkoomme. Lisääthän työnäytteitä mukaan hakemukseen, mikäli niitä löytyy. Teethän hakemuksen 20.10.2017 mennessä täältä: https://www.blinkhelsinki.fi/rekry-full-stack-kehittaja

Blink Helsingistä:
Olemme 13-henkinen moderni mainostoimisto vahvalla digitaalisella painotuksella. Kunnianhimoinen porukka kokeneita suunnittelijoita, joiden osaamisalueita ovat mm. konseptointi, visuaalinen ja strateginen suunnittelu, sisältömarkkinointi sekä projektinjohtaminen. Jatkuva kehitys ja ketterät menetelmät ovat meille arkipäivää.

Hyödynnämme ennakkoluulottomasti mainonnan, sisältömarkkinoinnin, markkinointiautomaation ja palvelumuotoilun keinovalikoimia asiakkaillemme. Olemme yhdessä luoneet hienoja asioita laajasti eri aloille: on autoja, lehmiä, lukkoja, hotelleja, ravintoloita, öljyä, logistiikkaa ja julkista sektoria. Asiakkainamme on, sen enempää hehkuttamatta, Suomen suurimpia ja mielenkiintoisimpia brändejä.

Lisätietoa

Jätä kommentti