Full stack- kehittäjä (React, PHP)

Yritys
Aste Helsinki
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
29.1.2021

Aste on vuonna 2008 perustettu palveluyritys. Toteutamme Asteella sekä digi- ja printtiviestinnän että markkinoinnin kokonaisratkaisuja. Asiakkaitamme ovat erilaiset organisaatiot, kustantajat, mediatalot ja brändit. Asteella työskentelee yli 120 ammattilaista luomassa jatkuvasti parempia asiakaskokemuksia.

Arvostatko rennon ilmapiirin työpaikkaa, jossa itseohjautuvuus toimii aidosti tekemisen lähtökohtana? Haluatko vaikuttaa työhösi asiakaslähtöisesti ja kehittää osaamistasi aktiivisesti?

Etsimme nyt digitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Full Stack -kehittäjää.

Vastaat pääasiassa digitaalisten oppimateriaalien kehittämisestä osana kasvavaa tiimiä, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Odotamme sinulta vahvaa käytännön kokemusta frontend- ja backend-kehityksestä, etenkin näissä teknologioissa:

– React.js, HTML5, CSS

– PHP

– Laravel tai jokin muu suosittu PHP-framework

Lisäksi katsomme eduksi muiden moderneiden JavaScript- ja PHP-frameworkien tuntemisen (mm. Angular), kokemuksen WordPress-kehityksestä, infografiikoista, natiivisovelluksista sekä aiemman tietouden ja käytännön kokemuksen oppimateriaalien parissa työskentelyssä.

Arvostamme Asteella erityisen paljon oma-aloitteisuutta, halua oppia ja kehittyä sekä aktiivista kommunikointia sekä asiakkaan että tiimin suuntaan.

Tarjoamme sinulle erinomaisen työntekijäkokemuksen sekä asiantuntevat huipputyypit työkavereiksi kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Meille tärkeintä on ensiluokkainen henkilöstö- ja asiakaskokemus.

Oletko sinä uusi astelainen?

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.1.2021 sähköpostitse mari.kesanen@astehelsinki.fi. Toimithan ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

Liitäthän hakemukseen mukaan myös mahdolliset työnäytteesi esim. GitHub-linkkinä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joona Heinilä p. 040 145 6967

Jätä kommentti