Full Stack -kehittäjä

Yritys
Bitwise Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
22.11.2020

”Moro, olen Jari ja työskentelen full-stack kehittäjänä Bitwisellä. Full-stack-kehittäjänä työnkuvaani kuuluvat tarvittaessa sekä webin client-puolen kehitys sekä palvelinpuolen kehitys.

Angular on meillä suosittu frontend-kirjasto, sillä se toimii hyvin erilaisissa sovelluskohteissa. Myös esimerkiksi Vue ja React ovat meillä käytössä. Tilallisuutta sovelluksiin on rakennettu yleensä Reduxin storen avulla ja Angularin kanssa nimenomaan ngrx-versiolla. Viime aikoina olen käyttänyt Firebase- ja Angular -komboa, joten full-stackin eri päätyjen erottaminen ei ole aina niin suoraviivaista. Joskus taas projektissa voi olla tarve toimia nimenomaan vain toisessa roolissa, jolloin pääsee keskittymään syvemmälle esimerkiksi backendin arkkitehtuurin suunnitteluun.

Mieleenjäävin projekti on ollut isolle suomalaiselle toimijalle tehty pieni projekti, jossa pääsin tekemään koko toteutuksen itse. Kyseessä oli itse asiassa ensimmäinen nimenomaan web-projekti minulle talossa, sitä ennen olin tutustunut Java EE – sekä mobiilisovellusprojekteihin.” ~Jari

Monipuolisia projekteja

Full stack -kehittäjänä meillä pääset tutustumaan laajaan kirjoon asiakkaidemme sovellusalueita kuten kustomoituihin verkkomyyntiratkaisuihin, toiminnanohjausjärjestelmiin, karttapohjaisiin portaaleihin, mittausdataa visualisoiviin sovelluksiin, reaaliaikaisiin kalustonhallintajärjestelmiin ja muunlaisiin räätälöityihin tietojärjestelmiin.

Voit laittaa rohkeasti viestiä Jarille jari(at)bitwise.fi, jos haluat kysyä lisää työyhteisöstämme.

Sinulta toivomme

Vaikka olisit enemmän frontendiin orientoitunut, tykkäät koodata myös backendiä. Toivomme, että sinulle olisi jo kertynyt kokemusta JavaScript-frameworkeista kuten Angularista ja/tai Reactista sekä Vuesta. Perinteisempi kehitys-stack koostuu meillä esimerkiksi Play Framework ja Scala -yhdistelmästä, joka voi olla ajossa kontissa tai omalla virtuaalipalvelimella riippuen sovelluskohteesta.

Hakemusta kehiin

CV tulee lähettää su 22.11.2020 mennessä osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi viitteellä: Full stack -kehittäjä.

Lisätietoa

Jätä kommentti