Full Stack Developer (mobiilisovellus)

Yritys
OP
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
5.5.2019

Oletko tunnistanut kipinän päästä itse kehittämään entistä vaikuttavampia, suuren ihmisjoukon käytössä olevia, arkea helpottavia ratkaisuja? Haluaisitko päästä vaikuttamaan sellaisiin palveluihin, joita todennäköisesti itsekin arkielämässäsi käytät?

Tulevassa tehtävässä yhdistyvät isot vaikuttamismahdollisuudet, jatkuva työssä kehittyminen ja työkavereilta oppiminen sekä kunnianhimoisten ratkaisujen kehittäminen OP:n yhteisen palvelulupauksen eteen. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

OHJELMISTOKEHITTÄJÄNÄ OP:LLA
OP:n ohjelmistokehittäjänä pääset mukaan rakentamaan muun muassa OP-mobiilia, uudistamaan asuntorahoituksen palveluita sekä digitalisoimaan varainhoitoa. Teemme OP:lla muutosmatkaa, joka mullistaa sekä oman työmme että asiakkaillemme tuottamamme palvelut. Uusi ketterämpi toimintamalli otetaan vaiheittain käyttöön koko organisaatiossa ja siinä vastuu ja vapaus jakautuu kaikille OP:laisille.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYÄKSESI TOIVOMME SINULTA:
• Kokemusta full-stack kehittämisestä esimerkiksi Java- ja React-ohjelmointikielillä tai vastaavilla teknologioilla
• Kiinnostusta pilviratkaisuihin, esimerkiksi AWS
• Ymmärrystä Agile sekä DevOps periaatteista
• Intoa opiskella uusia ohjelmointikieliä

MILTÄ TYÖSI JA URASI OP:LLA NÄYTTÄÄ?
Kun ohjelmistokehittäjiltämme kysyy, mikä työssä on parasta, vastaus löytyy työkavereista. Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. Toisena seikkana kehittymiseen vaikuttaa jatkuva uuden opettelu, kokeileminen ja uusiin teknologioihin panostaminen. Meillä saa ja pitääkin olla valmiina luotaamaan jatkuvasti alan uusia tuulia.

Ohjelmistokehittäjän työ pankkialalla on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssialan yritys Suomessa ja uudistumme jatkuvasti tavoilla, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen.

NÄIN HAET MEILLE TÖIHIN!
Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai sähköpostitse Johanna Lintuselta, (puh.050 591 9340 tai johanna.lintunen@barona.fi ). Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille 5.5.2019 mennessä!

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Lisätietoa

Jätä kommentti