Full Stack Developer

Yritys
MPS Prewise
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.9.2020

Digitaalisia oppimisratkaisuja luova MPS Prewise etsii sinua Full Stack Developer.

Prewise on verkko-oppimisen ja muutoksenhallinnan asiantuntija. Luomme asiakkaillemme innostavia digitaalisia oppimisratkaisuja mm. työntekijöiden perehdyttämiseen, turvallisuuden edistämiseen tai vaikkapa tuotekoulutuksiin liittyen (esimerkkejä täällä). Ratkaisumme pohjautuvat Prewise Gimlet -järjestelmäperheeseen ja räätälöityyn sisällöntuotantoon. Työskentelemme monipuolisten asiakkaiden kanssa, usein alansa johtavien ja kansainvälisesti toimivien yritysten kanssa. Myös osaajamme ovat huippuporukkaa.

Haemme Helsingin toimiston Teknologia- ja Customer Success -tiimiimme asiakaspalveluhenkistä Full Stack Developeria toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaillemme toteutettavissa verkkoratkaisuissa. Tehtävässä toimit kehittäjänä Gimlet-palveluiden käyttöönottoprojekteissa sekä tuet Customer Success -tiimiämme teknisenä asiantuntijana. Tehtävä soveltuu erinomaisesti työuran alkutaipaleella olevalle kehittäjälle, mutta löydämme kokeneemmallekin osaajalle sopivasti haastetta. Suunnittelemme työtehtäväsi osaamisesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Odotamme sinulta

– Kokemusta Microsoft-teknologioista (Visual Studio, ASP.Net ja MVC, C#).
– Ymmärrystä ja perustason kokemusta tietokannoista ja tietokantaohjelmoinnista (Microsoft SQL).
– Kokemusta käyttöliittymäohjelmoinnissa käytettävistä moderneista web-teknologioista (CSS3, Bootstrap, Less, Sass sekä jQuery, AngularJS ym. modernit JavaScript-kirjastot).
– Eduksi nähdään kokemus Adoben työkaluista (esim. Illustrator ja PhotoShop).
– Soveltuvaa koulutusta ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
– Halua kehittää ratkaisuja yhteistyössä monipuolisen tiimin ja asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle

– Mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan ja kehittämään uudenlaisia digitaalisia oppimiskokonaisuuksia ja viestinnän ratkaisuja.
– Mahdollisuuden osallistua Gimlet LMS -oppimisympäristön pitkäjänteiseen kehitykseen ja päästä tutkimaan uusia teknologioita digitaalisissa oppimisratkaisuissa.
– Mielenkiintoisia ja vaativia projekteja sekä antoisaa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.
– Työkavereiksi Maailman Parasta Seuraa. MPS Prewise on osa MPS-Yhtiöitä, joka on suomalainen, kansainvälisesti toimiva henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Olemme olleet mukana vaikuttamassa suomalaiseen työelämään 45 vuoden ajan ja tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle.
– Mahdollisuuden kehittyä urallasi pidemmälläkin tähtäimellä. Digitaalisten ratkaisujen kehittäminen on keskeistä koko MPS-Yhtiöiden tulevaisuuden kannalta, joten kehitysmahdollisuuksia löytyy pidemmälläkin tähtäimellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Prewisella antaa rekrytoiva esimies Pekka Pyrhönen (+358 50 5455 918). Täytä lyhyt hakemuslomake palkkatoiveineen MPS Uratorilla (uratori.mps.fi), liitä mukaan CV:si ja halutessasi hakemuksenkin 30.9.2020 mennessä. Olemme sinuun yhteydessä lokakuun alussa.

Lisätietoa

Jätä kommentti