Full Stack Developer

Yritys
Compile Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
Yli 5 000 € / kk
Viim. hakupvm
27.9.2019

Compile on kestävän ohjelmistokehityksen ammattilaistalo, joka työllistää tällä hetkellä noin 40 alan osaajaa. Timantinkovat asiantuntijamme työskentelevät eri toimialoja edustavien asiakkaidemme web-palveluiden, mobiilisovellusten ja IoT-hankkeiden kehitysprojekteissa.

Compilen ydinajatus asioiden kunnolla hoitamisesta kiteytyy sloganiin Walk the talk: me emme lupaa mitään, mitä emme voi toteuttaa. Meillä jokaista kuunnellaan ja kohdellaan arvokkaana yksilönä, ei massaan hukkuvana rivityöntekijänä. Etsimme joukkoomme osaavia ihmisiä, jotka haluavat olla kehittämässä omaa työtään ja työpaikkaansa sen näköiseksi kuin toivovat.

Olet etsimämme Full Stack -kehittäjä, mikäli sinulla on:

• Yli 8 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
• Vahva osaaminen Reactista, Javascriptistä, Javasta tai Nodesta
• Laadun ymmärrys
• Oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä

Liittyessäsi joukkoomme saat:

• Osaavan yhteisön tuen. Rautaisen kovan kokemuksen omaavat ammattilaisemme takaavat, että opit parhailta ja kehityt yhä paremmaksi kovatasoisten ohjelmistokehittäjien parissa.
• Kunnon palkkaa ja omannäköisesi arjen. Meillä ei kulu rahaa riippukeinuilla, palmuilla ja pelikoneilla varustettuun kattohuoneistotoimistoon ja uutuuttaan kiiltäviin työsuhdeautoihin, vaan panostamme työntekijöidemme palkkoihin, jotta jokainen voi päättää itse, mihin rahansa sijoittavat.
• Vapautuksen korporaatiobullshit-meiningistä. Poistamalla työnteon ja onnistumisen esteitä varmistamme, että pystyt keskittymään olennaiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä nettisivuiltamme löytyvien yhteystietojen kautta, niin jutellaan lisää!

Lisätietoa

Jätä kommentti