Full Stack Developer

Yritys
Morgan Digital
Paikkakunta
Vaasa
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
31.12.2018

Haemme Vaasaan järjestelmäylläpitäjää, jolta taittuu myös koodi.

Morganilla työskentelet osaavassa tiimissä ja toteutat mielenkiintoisia ja monipuolisia verkkopalveluita ja niiden hosting palveluita. Olemme tehneet kuormantasaajan takana sijaitsevia dedikoituja hosting-ympäristöjä sekä jaettuja ympäristöjä asiakkaidemme tarpeisiin. Tämä takaa meille esteettömät ja parhaat mahdolliset palveluiden kehitysmahdollisuudet ja on myös asiakkaille vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu. Kaikkia palveluita ylläpidetään managed hosting -periaatteella tietoturvan vaalimiseksi – hoidamme kaikki palvelinten ja järjestelmien ylläpitotoimet ja päivitykset.

Morgan who?

Meillä on asiakkaita pk-yrityksistä vientijätteihin, ja julkisista organisaatioista kansainvälisiin mediataloihin. Olemme toteuttaneet muun muassa Rakennuslehden, Cosmopolitanin ja EPV:n hosting ympäristöt ja verkkopalvelut. Ehkä sinä olet mukana jo seuraavassa mahtiprojektissa?

Morganilta taittuvat koodin lisäksi myös design ja viestintä. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaille valmiimpia tuotteita kuin moni muu verkkoveikko.

WordPressiä Morgan on tehnyt jo 13 vuotta. Laitoimme Suomen ensimmäiset mediasaitit pulputtamaan WordPressin päälle jo tyyliin ennen kristusta. Tähän mennessä olemme toteuttaneet satoja WP-saitteja ja olemme mukana jopa järjestelmän kehittämistyössä.

Mitä työpäiviisi morganilaisena kuuluu?

Ohjelmoinnin lisäksi suunnittelet projekteja, pallottelet ajatuksia käyttöliittymän suunnittelijan ja sisällöntuottajan kanssa. Työsi vaihtelee tiiviistä tiimityöstä itsenäiseen puurtamiseen.

Morganissa saat olla oma itsesi. Samalla saat sekä haastaa itseäsi että pitää hauskaa.

Pääosin teemme hommat WordPressillä, mutta joissain tapauksissa on parasta tehdä kaikki itte tai integroida jutut toiseen järjestelmään.

Miksi Morgan on niiiin hyvä työpaikka?

Osaavien ja mukiinmenevien työkavereiden lisäksi tarjoamme loistavat edut:

– Joustavat työajat
– Mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn
– Läntisen Euroopan kiiltävimmät työkalut
– Liikunta- ja kulttuurisetelit
– Vapaa-ajan vakuutusturvan
– Kehittymismahdollisuuksia itseäsi kiinnostavaan suuntaan
– Reilun palkan
– Tutustumismatkoja alan edelläkävijöiden luo ympäri Eurooppaa
Meillä on Vaasam torin laidalla kaupungin kuulein konttori, sillä morganit ansaitsevat työhyvinvointiin ja työmpäristökseen huippuluokan työtilat, -välineet ja -ohjelmistot. Vaalimme työergonomiaa ja työviihtyvyyttä – työskentelemme avotoimistossa, mutta totaalista työrauhaa varten on rakennettu myös omat pehmeät kolonsa.

Ai niin. Morganissa jääkaappi on aina täynnä vissyä ja virvokkeita. Kun tauko yllättää, saatat saada Pleikkari-haasteen.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Haemme järjestelmäylläpitäjää jolla on hallussa:

– Apache/nginx
– Unix palvelinympäristöt
– Välimuistisovellukset ja kuormantasausedustat
– Järjestelmäintegraatiot

Hallitset myös:

– PHP, WordPress, MySQL
– JavaScript
– Olisi myös kiva, jos Vue, Angular tai React kuulostavat tutulta.
– CSS ja SASS
– GIT

Kaikki muu ATK-osaaminen on plussaa. Työnkuvasi räätälöityy oman osaamisesi mukaan.

Ole Morgan. Ilmoittaudu, jos edellä mainitut hommat luonnistuu. Katsotaan ne CV:t ja muut myöhemmin jos meillä natsaa. Oikeesti, älä tee siitä vaikeeta. Ota meihin yhteyttä! <3 <3 <3

Ota yhteyttä
Aki Karlsson
Luova johtaja
aki.karlsson@morgan.fi
050-5424296

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Morgan Digital Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti