Full stack developer

Yritys
Suomen Vahinkovakuutus Oy
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.6.2018

Haemme asiantuntevaa tiimipelaajaa vakuutuspalveluidemme ohjelmistokehitykseen.

Yhtiömme toimintamalli rakentuu digitaalisten palvelujen ympärille, eikä meillä ole perinteisten vakuutusyhtiöiden tapaan kivijalkamyymälöitä.
Rakennamme itse kriittiset järjestelmämme ja uskomme vahvasti, että näin tekemällä saamme liiketoimintatarpeita parhaiten vastaavat ja laadukkaat ratkaisut.

Tiimimme on pieni ja ketterä, joten meille valikoituu vain parhaat tekijät. Haluamme kaikki olla mukana tekemässä Suomen parhaimpia digitaalisia vakuutuspalveluita.

Menestyäksesi tehtävässä, edellytämme sinulta aiempaa kokemusta liiketoimintakriittisten integraatioratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Meillä saat laajat mahdollisuudet kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajaksi, kasvavan yhtiön toiminnan mukana.

Sovit loistavasti joukkoomme, jos sinulta löytyy:

– useamman vuoden kokemus Java-ohjelmoinnista
– hyvä käsitys moderneista ja ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä
– kokemusta sovellusten ajamisesta Linux-palvelunympäristöissä
– kokemusta Spring Boot, Spring Batch, Apache Camel, MySQL, XML,

SOAP ja REST -teknologioista

– osaamista jatkuvista integraatiomenetelmistä, konfiguraatioiden hallinnasta ja testausautomaatiosta
– valmiutta tiiviiseen yhteistyöhön palvelutuotannon kanssa
– vahva halu kehittää osaamistasi jatkuvasti eteenpäin
– vahva suomen ja englannin kielen taito.

Tämän lisäksi arvostamme myös:

– muiden teknologioiden tuntemusta mm. CXF-, ActiveMQ, git, JavaScript, Groovy, SQL Server, Tomcat, WebLogic, PHP, Zend
– tehtävää tukevaa koulutustaustaa.

Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Meillä tehdään töitä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä.

Tarjoamme sinulle haastavien tehtävien lisäksi dynaamisen yrityskulttuurin, aktiivisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa, Stella Business Parkissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. joustavat työajat, modernit työvälineet, kuntosali ja monipuolinen lounasetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Marko Ketonen (p. 050 386 6579) tai Risto Pihlajasalo (p. 0405107222). Haluamme sinut mukaan mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 30.6. mennessä oheisen Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Keitä me olemme?

Suomen Vahinkovakuutus Oy on moderni suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Yhtiö on perustettu suoraan digitaaliseen maailmaan – se on aloittanut toimintansa vuonna 2012. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 110 000 asiakasta ja noin 130 työntekijää. Suomen Vahinkovakuutus Oy:n omistaa vakavarainen POP Pankki -ryhmä ja se tuottaa vakuutuspalveluja kuluttajille POP Vakuutus ja Säästöpankin vakuutukset -brändeillä.

Olemme kunnianhimoinen kasvuyhtiö ja vakuutusalan digitaalisen murroksen edelläkävijä Suomessa. Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. IT on meille elintärkeää ja asiakkaamme arvostavat, että asiointi sujuu helposti ja nopeasti.

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.popvakuutus.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti