Full Stack Developer

Yritys
Funidata Oy
Paikkakunta
HELSINKI
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
12.2.2018

Etsimme nyt osaksi Funidata Oy:n piinkovaa kehitystiimiä innokasta ja luotettavaa Full Stack Developeria edelleen rakentamaan opintohallinnon yli 50 000 käyttäjää tavoittavaa selainpohjaista Sisu-järjestelmää! Jos suuret järjestelmähankkeet saavat sukat jaloissasi pyörimään, hae nyt tai viimeistään maanantaina 12. helmikuuta 2018!

Funidata Oy: Full Stack Developer

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: Valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työaika: 37,5 h/vko
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Haku-DL: maanantaina 12. helmikuuta 2018

Funidata on keväällä 2016 perustettu osakeyhtiö, jonka omistajia ovat suomalaiset korkeakoulut (Aalto-yliopisto, Lappeenrannan ja Tampereen teknilliset yliopistot sekä Helsingin, Jyväskylän ja Tampereen yliopistot). Funidata tekee tulevaisuuden järjestelmää korkeakoulujen opintohallinnolle. Opintohallinto voi kuulostaa byrokraattiselta, kuivalta tai jäykältä, mutta Funidataan nämä adjektiivit eivät päde. Funidatan työntekijät suhtautuvat työhönsä vakavasti ja työskentelevät sisukkaasti erilaisia näkökulmia arvostaen sekä huumorin höystämänä. Funidatan omien työntekijöiden lisäksi järjestelmän kehitystyöhön osallistuvat yhteistyökumppanien Codenton, Ideanin ja Nitorin konsultit.

Etsimme nyt osaksi Funidatan piinkovaa kehitystiimiä Full Stack Developeria rakentamaan, kehittämään sekä ylläpitämään opintohallinnon Sisu-järjestelmää. Järjestelmähankkeessa työtehtäväsi koostuvat tietoturvan, suorituskyvyn ja käytettävyyden varmistamisesta yli 50 000 loppukäyttäjälle. Työtehtävissäsi hyödynnät ensisijaisesti Back-end teknologioita, kuten Javaa sekä REST-teknologioita. Näiden lisäksi sinulle tulevat myös tutuksi mm. PostgreSQL, Spring ja AngularJS. Sinun ei siis tarvitse olla valmis Full Stack Developer, vaan meille riittää, että palat halusta edetä urallasi kovien ammattilaisten avustamana!

Hakijalta edellytetään
• Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. tietotekniikka)
• Aikaisempaa kokemusta erilaisista kehityshankkeista
• Java-osaamista harrastusten, opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta
• Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
• Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi luetaan:
• Aikaisempi kokemus erilaisten Back-end teknologioiden parista
• Osaaminen AngularJS-teknologioista
• Kiinnostus kehittää omaa osaamista myös Front-end teknologioiden parissa
• Ymmärrys ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä

Funidata tarjoaa seuraavaa ja paljon muuta:
• Kokeneet ja hyvällä huumorintajulla höystetyt työkaverit – aina korkeakoulumaailman asiantuntijoista teknisiin projektiammattilaisiin – jotka suhtautuvat työhönsä vakavasti
• Matalahierarkkisen työympäristön, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on ”must”
• Mahdollisuuden päästä näkemään kansallisesti merkittävän sekä ison järjestelmähankkeen toteutus- ja kehitysprosessi käytännössä.
• Pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 12. helmikuuta 2018 täällä: https://apply.atalent.fi/funidata-oy-full-stack-developer-1-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Yritykseen voit tutustua osoitteessa: https://funidata.fi/. Yritystä, tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi)

Lisätietoa

Jätä kommentti