Full-Stack Developer

Yritys
Nebula
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
4.3.2018

Onko intohimosi seuraavan sukupolven digitalisoidut ratkaisut parhaan asiakaskokemuksen tarjoamiseksi?

Nebulan sisäinen softakehitys hakee lisää jäseniä asiantuntijatiimiinsä Helsinkiin, jossa työskentelee jo yhdeksän rautaista asiantuntijaa uusimpien teknologioiden parissa. Pääset painimaan tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden ja järjestelmien parissa. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä, ja meillä pääset innovoimaan uusia tapoja tuottaa heille parempaa palvelukokemaa digitalisaation ja itsepalvelun näkökulmasta.

Tyypillinen työviikkosi Nebulalla voi pitää sisällään esimerkiksi määrittelypalavereja yhdessä palvelukehityksen kanssa tai tiimin sisäistä suunnittelusparrailua. Työpäiväsi koostuu läheisestä yhteydenpidosta tiimisi kanssa – ja tietysti koodaamisesta. Mikä parasta, jos et itse tiedä voit kysyä tiimikaverilta tai lähes 200 muulta eri osa-alueen ammattilaiselta apuja. Kerromme mielellään työnkuvasta tarkemmin, jos tulet tapaamaan meitä.

Olet intohimoinen koodaaja ja käytännönläheinen ratkaisujen luoja. Voit sanoa ääneen olevasi ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt vastaamaan itsenäisesti kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiämme. Sinulla on kokemusta vaatimusmäärittelystä ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Olet mielellään jo kartuttanut vahvaa ammatillista näyttöä useiden vuosien varrelta, mutta voit olla myös urapolkusi alkuvaiheessa muutaman vuoden kokemuksella, jos omaat vahvaa harrastuneisuutta sekä luontaista uteliaisuutta uusia teknologioita kohtaan.

Käytössämme on ohjelmistopuolella mm. Java 8, Spring 4, Spring Boot, React, Redux, JQuery, PHP ja MySQL. Lisäksi infra-puolella käytettyjä teknologioita ja ratkaisuja ovat mm. Docker, Ansible ja Openstack. Hyödynnämme työssämme myös jatkuvan integraation ja jakelun menetelmiä. Uudet sovellukset suunnittelemme microservices-arkkitehtuuria noudattaen.

Sinulla on

– backend/fullstack-ohjelmointiosaamista (Java, SQL, REST, Git, Javascript)
– kokemusta Linux-pohjaisista järjestelmäalustoista
– yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja
– oma-aloitteisuutta ja positiivista tekemisen meininkiä
– innostusta kehittyä ja oppia uutta
– sujuva suomen ja englannin kielen taito

Aiempi kokemus IT-palvelunhallinnan ja verkkoasioinnin järjestelmistä, tietokantasuunnittelusta ja -ohjelmoinnista sekä pilviympäristöjen hyödyntämisestä kehitystyössä on eduksesi. Innostumme suuresti, jos sinulla on lisäksi ymmärrystä joistain seuraavista osa-alueista: testivetoisesta kehittämisestä, eri ohjelmointikielistä, tietokantapohjaisten järjestelmien kehittämisestä sekä Kanban, Scrum tms. ohjelmistokehitysmallista.

Nebula tarjoaa kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Osana Telia-konsernia saat Nebulalla sekä pullan että rusinat: kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet sekä kasvuyrityksen notkeuden ja työkulttuurin. Viihtyisän ja rennon työilmapiirimme lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten, monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa. Järjestelmäkehitystiimissämme pääset teknologiakokonaisuuksien keskelle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Saat tietenkin myös kattavat henkilöstöedut, kuten ympärivuorokautiset vakuutukset ja kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen linkin kautta 4.3.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Sami Sirkiä, Head of Systems & Platforms, 050 326 5699, sami.sirkia@nebula.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti