Fronttipainoitteinen WP-koodaaja

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.11.2018

Haluatko rakentaa Suomen johtavia WordPress toteutuksia? Haemme nyt innokasta WordPress-koodaajaa työskentelemään Tampereen toimistolle tai etänä.

Me toteutamme Suomen laajimpia WordPress-verkkopalveluita. Kädenjälkeämme ovat mm. Suomen suurin WordPress-toteutus Almalle ja pian julkaistava Väestöliiton Hyvä kysymys -verkkopalvelualusta. Meillä pääset osaksi kasvavaa, intohimoista ja laatutietoista WP-tiimiä.

Kehitämme WordPress-sivustoja Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta. Fronttipuolella kuljemme viimeisimpien virtauksien mukana ja työtämme vauhdittavat mm. SASS, ES6 ja Webpack.

Sinulla on erinomaiset HTML & CSS-taidot sekä lisäksi kokemusta seuraavista:

– PHP, WordPress, MySQL
– JavaScript / jQuery (kokemus JS-frameworkeistä kuten Vue, React, Angular plussaa)
– Ainakin perustiedot Git-käytännöistä
Vagrant tai Docker kehitysympäristöt
– Lisäksi toivomme, että ymmärrät saavutettavuuden ja käytettävyyden tärkeyden verkkosivustojen kehityksessä

Meillä pääset käyttämään mm.:
– Redis
– SASS, ES6, Webpack
– Docker (https://github.com/devgeniem/gdev)

Haluamme, että kehityt juuri sinun itse haluamaasi suuntaan. Käyttämämme teknologiat ovat viimeisimpien virtausten mukaisia ja uutta opitaan päivittäin. Kokeneempi devaaja on myös aina auttamassa selättämään sen ***** koodin.

Meillä saat itse valita työvälineet ja luottokortilla voit ostaa haluamasi softat (ja jätskit). Meillä on myös iso kasa muita etuja: toimistolta löytyy pingis ja vapaa-ajalla pelaamme säbää ja lautapelejä. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen, mikä näkyy mm. vuosittaisella OfficeAbroad-reissuna ja kuukausittaisena DevFridayna. Meillä työskennellään toimistolla – kuten noin 30 työntekijää – tai etänä ympäri Suomea (tai Ruotsia) kuten 8 työntekijää työskentelee.

Olemme flätti organisaatio, jossa pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; meillä jokainen työntekijä saa itse tehdä työhönsä liittyvät päätökset. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää koko yritystä mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan.

Linkistä löydät perussetit CV:n ja hakemuksen lähettämiseen. Mikäli se tuntuu vaivalloiselta, voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle tehtävän ratkaistavaksi. Tehtävä (eli se koodi) kun usein kertoo paljon enemmän kuin se tarkoin kirjoitettu ja vaivalla tehty CV, joka todellisuudessa ei koskaan ole ajan tasalla ja vaatii usein pientä muokkausta. Essille voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626.

Lähetä hakemus tai viestiä ja tule työpalaveriin kuulemaan lisää ja tapaamaan tiimiä!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti