Fronttikoodari JS-tiimiin

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Tampere / etätyö
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
23.8.2018

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Geniem tuottaa digitaalisia palveluita suurella sydämmellä. Kuulumme suomen nopeimmin kasvavien ohjelmistoyritysten joukkoon ja komeilemme sijalla 8 suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa. Meillä pääset devaamaan mielenkiintoisia verkkosivustoja ja -palveluita moderneilla tekniikoilla ja hyvillä yhteisillä käytännöillä, 50 muun työntekijän kanssa.

Sytytkö verkkosivustoista ja -palveluista? Haluaisitko olla mukana luomassa uuden sukupolven ratkaisuja? Haluatko työskennellä nuorekkaassa kehityshenkisessä organisaatiossa, joka tarjoaa sinulle vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia? Geniem tarjoaa kaikkea tätä ja paljon muutakin!

Etsimme nyt asiakkaallemme Geniem Oy:lle devaajaa, joka hallitsee fronttipuolen koukerot ja haluaa jakaa osaamistaan myös muille. Koulutustaustallasi ei ole merkitystä, vaan sillä, mitä osaat. Geniemin yrityskulttuurin pohja on erilaisuuden hyväksyminen ja työntekijöiden hyvinvointi. Tarjoamme sinulle ympäristön, jossa voit pistää luovuutesi koetukselle ja löytää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Huumori ja keskinäinen luottamus ovat Geniemin työyhteisön kantavia voimia. Kokeilet rohkeasti uusia toimintatapoja ja haluat kehittää itseäsi aina vaan eteenpäin. Vanhoilla tekniikoilla sinun ei suinkaan tarvitse pakertaa, vaan työkaluina toimivat muun muassa React/Redux. Työilmapiiri on avoin, luottavainen ja rockaava.

Työtehtävässä pääset työskentelemään Geniemin nuorekkaaseen JS-tiimiin vaihtelevien projektien pariin. Pääset osaksi tiimiä, menestystäsi tukevat muut devaajat, designeri ja projari. Tulevaisuudessa työtehtävät muokkautuvat tekijänsä näköisiksi ja pääset jatkossa myös vaikuttamaan teknologiavalintoihin. Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet kuuluvat luonnollisesti työsuhde-etuihin. Työ alkaa kahden kuukauden mittaisella mentoroinnilla, jonka aikana pääset sisälle työtehtäviin ja projekteihin. Lisäksi tulet saamaan rannekkeen kaikkiin laitteisiin niin koulutuksiin, seminaareihin kuin yhteisiin vapaa-ajan rientoihinkin.

Olisitko sinä match tähän tehtävään?
Jos olet urasi jo startannut koodiviidakossa pyörinyt noin kahden vuoden ajan pyörinyt osaaja, joka haluaa päästä kehittämään omaa osaamistaan uudelle tasolle ja kuvailet itseäsi sanoilla – tiimihenkinen, oppimishaluinen ja eteenpäin pyrkivä, voisit olla match tähän tehtävään!

Jos hallitset nämä alla mainitut teknologiat, niin missä hakemuksesi vielä viipyy?
• JavaScript (ES6), TypeScript
• React/Redux, Vue
• Node.js (Express, Sails tmv), tietokantaosaaminen
• Hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä kommunikoida niin suomeksi kuin englanniksi

Tehtävään valittava henkilö tulee työllistymään suoraan Geniemille vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, mutta kuitenkin sovittavissa valittavan henkilön kanssa. Vaikka toimisto sijaitsee Tampereella, voi tehtävässä työskennellä myös etänä muualta käsin Suomea.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 23.08.2018 mennessä https://www.studentwork.fi/ilmoitus/?jaid=1518 . Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi lisää omasta osaamisestasi, ja liitäthän hakemukseesi mukaan mahdollisen portfolion, esimerkiksi linkin GitHub-profiiliin. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Consultant Manager Eveliina Roininen arkisin kello 9-15 (eveliina.roininen@studentwork.com, puh. 0406512293)

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti