Frontend -ohjelmoija

Yritys
PHZ.fi
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.12.2014

PHZ.fi hakee palvelukseen kokenutta Frontend -ohjelmoija:a asiakasyrityksiemme projekteihin. Minimityökokemus on 3-5 vuotta.

PHZ.fi on kestävän elinkaaren ohjelmistoihin keskittynyt ketterä ohjelmistoyritys, joka myy Web-ohjelmistokehityspalveluita yritysasiakkaille, toteuttaa IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimpia ovat web-sivustojen lisäksi maksuliikenne ja eCommerce-järjestelmät. Panostamme vahvasti Lean ja Agile prosessimalleihin (Extreme Programming) ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla.

Minimiosaamiset
HTML5
CSS3
Javascript, modernit frameworkit
Less/Sass

Muut osaamiset, joista on lisähyötyä
Java (etenkin frameworkit)
PHP
AngularJS
Yksikkötestaus

Työtehtävät ovat pääosin asiakkaiden tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Teknisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä tiimityö ja kommunikointitaitoja asiakkaan kanssa toimiessa. Frontend-osaamisen lisäksi suuri plussa on myös muiden web-ohjelmointikielten osaaminen, joille löytyy käyttöä omien tuotteidemme kehittämisessä.

Lähetä CV:si osoitteeseen: rekrytointi@phz.fi

Lisätietoja

Toimitusjohtaja
Antti Hätinen
+358505688732
antti.hatinen@phz.fi
Pharazon AB

http://www.phz.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti