Frontend-ohjelmistokehittäjä

Yritys
PHZ.fi
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
1.10.2017

PHZ.fi Full Stack on IT-projektiliiketoimintaan keskittynyt ketterä, suomalainen, kokeneiden koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka myy J2EE- ja Web-ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Tässä pientä esimakua omista tuotteistamme: https://phz.fi/products/. Toimialoina vahvimmat ovat taloushallinto, maksuliikenne ja eCommerce-järjestelmät.

Panostamme vahvasti Lean- ja Agile-prosessimalleihin (Extreme Programming), työparien muodostamiin tiimeihin, ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla. Pystymme tarjoamaan työntekijöillemme mielenkiintoisten projektien ja hauskojen tiimikaverien lisäksi aidon mahdollisuuden kehittyä koodarina ja olla päätyön ohella osana vaikkapa pelinkehitystöissä tai muissa omaa mielenkiintoa vastaavissa kehitystöissä.

Etsimme nyt yhtä tai useampaa Frontend-ohjelmistokehittäjää asiakasprojekteihimme. Olet hakemamme, mikäli suurin osa seuraavista sanoista sytyttävät lampun pääsi päällä:

Tarvittava osaaminen:
HTML5
CSS3
Javascript, modernit frameworkit
Less/Sass

Muut taidot, joista on lisähyötyä:
Java (etenkin frameworkit)
PHP
AngularJS
Yksikkötestaus (JUnit)

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) joko emailitse rekrytointi@phz.fi tai Rekrytointitallin järjestelmien kautta 1.10.2017 mennessä. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista: 0405773768 tai mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

PS. Meille hyvä koodi työaikana on arvokkaampi kuin ylitöinä tehty huono koodi.

Avainsanat: HTML5, CSS3, JavaScript, JS, Less, Sass, Java EE, J2EE, PHP, AngularJS, React, React native, Node.js, JUnit

Lisätietoa

Jätä kommentti