Frontend-kehittäjä (Angular)

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
28.7.2020

Haluaisitko päästä tekemään frontend-kehitystä merkitykselliseen projektiin? Kuuluuko ohjelmistokehitys käyttäen Angular2:ta ydinosaamiseesi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Frontend-kehittäjä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme kokenutta Frontend-kehittäjää (Angular) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaallemme.

Tässä työssä pääset mukaan hankkeeseen, jossa uudistetaan sosiaalipalveluiden asiakasjärjestelmää. Tärkein tehtäväsi on frontend-kehitys Angular2:lla ja tulet työskentelemään osana asiantuntevaa Scrum-tiimiä. Tarjolla on siis merkityksellistä työtä tärkeän projektin parissa yhdessä osaavan tiimin kanssa!

Asiakkaamme on tunnettu kansainvälinen yritys, joka tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. He luovat mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmilleen. Lisäksi heille on tärkeää, että heidän asiakkaidensa parissa työskentelee asiantunteva, tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö.

Pääasialliset tehtävät
– Frontend-kehitys Angular2:lla
– Sosiaalipalveluiden asiakasjärjestelmän uudistaminen
– Scrum-tiimissä toimiminen

Odotamme sinulta
– Kokemusta itsenäisestä kehityksestä Angular2:lla
– Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja
– Itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta
– Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
– Päästä osaksi osaavaa ja asiantuntevaa tiimiä
– Työskennellä mielenkiintoisen ja merkityksellisen projektin parissa
– Työhön suuressa ja aidosti kansainvälisessä yrityksessä
– Yrityskulttuurin, jossa pidetään huolta työntekijöiden tyytyväisyydestä ja motivaatiosta

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.7.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Jasmin Niemelä (jasmin.niemela@studentwork.com, 040 615 3067).

Hakemukset: https://www.studentwork.com/fi-fi/avoimet-tyopaikat/160293?hsLang=en

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lisätietoa

Jätä kommentti