Frontend-kehittäjä

Yritys
Helsingin yliopisto
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
10.3.2019

Pelasta maailmaa koodaamalla!

Tietotekniikka-asiantuntija (frontend-kehittäjä) Luomukseen (http://luomus.fi/fi)

Tiesitkö, että Luomus – Luonnontieteellinen keskusmuseo – koordinoi kansallista data-palvelua, Suomen Lajitietokeskusta [ www.laji.fi ]. Siihen kootaan Suomen eläin-, kasvi- ja sienilajien tiedot jaettaviksi tutkimuksen ja päätöksenteon käyttöön avoimena datana. Tietotekniikka-asiantuntijamme ohjelmoivat ja ylläpitävät ketterän kehityksen in-house -hankkeissa IT-ratkaisuja, jotka lisäävät tietoa luontomme tilasta ja parantavat sen suojelua – maailman parhaaksi.
Lajitietokeskuksen toinen kehityssykli on käynnistymässä. Perustoiminnot ovat käynnissä, nyt keskitytään uusien käyttäjäpalveluiden kehittämiseen. Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan kansallisesti merkittävään projektiin, jossa työsi parantaa suoraan luontoa tutkivien ja suojelevien asiantuntijoiden IT-palveluja?

Luomus hakee

TIETOTEKNIIKKA-ASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 11.3.2019–31.12.2022 (tai sopimuksen mukaan) kehittämään Suomen Lajitietokeskuksen frontend-palveluita.

Suomen Lajitietokeskus on Luomuksen ylläpitämä palvelukokonaisuus. Siinä lukuisten eri toimijoiden hallussa olevaa digitaalista lajitietoa kerätään tietovarastoon ja yhdenmukaistetaan sekä jaetaan avoimeen käyttöön lainsäädännön sallimissa rajoissa. Lajitietokeskus kytkeytyy muiden lajitietoa käsittelevien tahojen palveluihin sekä vastaaviin kansainvälisiin hankkeisiin. Lajitietokeskuksen palveluja kehitetään entistä monipuolisemmiksi vuosina 2019–2022 osana Suomen Akatemian rahoittamaa tutkimusinfrastruktuuriohjelmaa.

Tietotekniikka-asiantuntija työskentelee ICT-tiimissä ja kehittää Lajitietokeskuksen frontend-ohjelmistokomponentteja sekä osallistuu käytettävyyden ja ulkoasun suunnitteluun. Vaatimuksena on vahva osaaminen frontend-kehityksen tekniikoista (TypeScript, CSS, HTTP, REST, JSON jne), erityisesti Angular (7) -framework. Myös React-, ES6-, Leaflet- ja Bootstrap-kirjastojen osaamisesta on etua. Haemme frontend-kehittäjää, mutta backend-tekniikoista NodeJS ja Java ovat keskeisimmät.

Haemme kehittäjää, joka osaa ohjelmistokehityksen perusmenetelmät (esim. ketterä kehitys, automatisoitu testaus). Ennen kaikkea toivomme innostusta käyttäjälähtöiseen suunnitteluun. Graafinen osaaminen ja visuaalinen silmä ovat eduksi. Lajitiedon tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole mitenkään välttämätöntä. Paikkaan voidaan myös ottaa opiskelija, ja työ voi olla osa-aikainen, jossa tapauksessa työsuhteen ehdoista neuvotellaan erikseen.

Luomus on osa Helsingin yliopistoa, maamme merkittävintä ja monipuolisinta tiedeinstituutiota. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua mielenkiintoiseen, yhteiskunnallisesti vaikuttavaan ja kansainvälisesti verkottuneeseen hankkeeseen, jossa on mahdollista soveltaa ja kehittää osaamistaan laaja-alaisesti ja itsenäisesti. Palkka työsuhteen alkaessa on noin 3200 – 3400 euroa kuukaudessa, mutta lopullinen palkkataso määräytyy hakijan osaamisen ja tehtävän vaativuuden mukaan. Työpaikka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Osa projektille kehitetyistä komponenteista on tarkasteltavissa avoimena lähdekoodina osoitteessa https://bitbucket.org/luomus/suomen-lajitietokeskus-finbif

Kiinnostuitko? Vastaan mielelläni kysymyksiisi:
Tietotekniikkapäällikkö Esko Piirainen, esko.piirainen(at)helsinki.fi.

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa henkilöstöasiantuntija Harri Hamara, harri.hamara(at)helsinki.fi.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa –linkistä (https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tietotekniikka-asiantuntija-luomukseen). Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa. Hakuaika tehtävään päättyy 10.3.2019, mutta lähetäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme tehtävään jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoa

Jätä kommentti