Frontend-kehittäjä

Yritys
Viskan Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.8.2018

Onko JavaScript sinulle luontainen kieli, sujuvatko CSS ja HTML helposti? Pysytkö web-teknologioiden kehityksessä mukana? Onko sinulla yli 3 vuoden kokemus web-kehityksestä?

Ennen kaikkea, arvostatko työpaikkaa, jossa viihdyt ja nautit työstäsi?

Jos vastasit kaikkeen kyllä, meillä on paikka sinulle! Tarjoamme osaavalle web-kehittäjälle sopivan haastavan ja antoisan työn laadukkaiden verkkokauppatoteutuksien parissa. Lue alta lisää ja lähetä hakemuksesi!

Haemme:
Käyttöliittymä- ja websovelluskehityksestä kokemuksen omaavaa henkilöä Frontend Solutions-tiimiimme Helsinkiin. Tämä tiimi vastaa asiakkaidemme verkkokauppatoteutusten frontend-puolesta.

Kehittäjänä olet osaava ja sopeudut niin lyhyt- kuin pitkäkestoisiin projekteihin. Olet halukas ottamaan vastuuta sovelluskäyttöliittymien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Henkilönä olet vastuuntuntoinen ja huolellinen, kuin myös sosiaalinen ja kommunikointi sujuu sinulta luonnostaan.

Puhekielistä hallitset ainakin suomen ja englannin, ruotsin kielen osaaminen on ehdoton plussa.

Teknologia-osaaminen
Tässä vielä checklist, joista suurimman osan toivomme sinun hallitsevan:

• Webkehitys (väh. 3 vuoden kokemus)

• JavaScript, HTML & CSS

• Kokemusta SPA-kehityksestä (esim. React tai Deku)

• Node.js-kokemus on plussaa

• Kokemusta testausautomaatiosta

• Verkkokauppakehitys

• Versiohallinta

Ja vielä etuna pidämme kokemusta näistä:

• GTM

• Asiakasprojektit

• SQL (esim. MS SQL Server, MySQL jne)

• Projektijohto

• Java tai muu oliopohjainen kieli (esim. C#)

Työtapamme:
Kehitystöitä tehdään ketterin metodein ja scrumin eri muotoja käyttäen. Pidämme erittäin korkeassa arvossa laadukasta testausta, koodia ja käyttäjäystävällisyyttä. Tiimimme on pieni ja sitoutunut, ja ilmapiiri on rento.

Frontend-tiimimme on keskittynyt Ruotsiin, joten tulet enimmäkseen tekemään yhteistyötä ruotsalaisten kollegoiden kanssa. Odotamme sinulta myös mahdollisuutta matkustaa Ruotsin toimistollemme koulutukseen, sekä projektien yhteydessä aika ajoin, toki omien mahdollisuuksiesi mukaan. Olemme tottuneet toimimaan yhtenä timinä myös etänä ja ulkomailla sijaitsevat kollegat ovat tukenasi verkon välityksellä päivittäin.

Työtehtävät ovat monenlaisia, joista suurin osa liittyy tiiviisti verkkokauppa-alustamme kehittämiseen. Työkavereina sinulla on koodareiden lisäksi projektipäälliköt/asiakasvastaavat ja kumppaniyrityksemme.

Asiakkaat arvostavat työtämme
Saamme asiakkailtamme usein kehuja, että kanssamme on helppo tehdä töitä ja tämä johtuu tiimimme korkeasta osaamisasteesta, sitoutumisesta ja hyvästä tiimihengestä. Kehittäjillemme on myös yhteistä aito kiinnostus asiakkaidemme tarpeita kohtaan. Selvitämme asiakkaan tarpeet ja toteutamme niihin helppokäyttöiset ratkaisut.

Tässä juuri sinulla on se iso rooli.

Tarjoamme:
Joustavan ja viihtyisän työympäristön, kivat työkaverit, sekä sopivan haastavat ja antoisat tehtävät. Nämä ovat mielestämme tärkeintä, sillä työviihtyvyys on jotain, johon meidän kaikkien osaltaan tulee tähdätä.

Pääsyn laadukkaiden verkkokauppa- ja omnikanavaratkaisujen pariin – asiakkaamme ovat alansa huippuja ja heille pääset toteuttamaan vaikuttavia ratkaisuja.

Henkilöstöä oikeasti kuuntelevan työpaikan. Me tiedämme, että ihmiset opvat yksilöitä ja kaikkia eivät motivoi samat asiat. Siispä kuulemme mielellämme sinua ja ehdotuksiasi hyvän työpaikan perusteiksi.

Motivaatiota tukemaan sinulla on erittäin osaavat kehittäjät työkavereina.

Hae:
Kuulostaako tämä sopivalta paikalta sinulle? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.8.2018 mennessä otsikolla “Rekry – Frontend-kehittäjä” osoitteeseen: jussi.moilanen(at)viskan.fi

Kuulisimme mielellämme ajatuksiasi näistä asioista:

✓ Millainen on mielestäsi miellyttävä työpaikka?

✓ Mitä odotat tiimiltäsi?

✓ Mikä sinua motivoi työssäsi ja miten voimme auttaa tässä?

Info
Hakemuksia käsitellään hakuaikana ja haastatteluun kutsuttaviin otetaan yhteyttä syyskuussa 2018. Haastattelut ja rekrytointipäätöksen teemme syyskuun 2018 aikana. Työn alkamisajankohta on sovittavissa tehtävään valittavan henkilön toiveiden mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää työpaikkailmoituksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä:

Jussi Moilanen
jussi.moilanen(at)viskan.fi
+3585451102229

Lisätietoa

Jätä kommentti