Frontend-kehittäjä

Yritys
PHZ.fi
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
15.9.2016

PHZ.fi hakee tiimiimme täydennykseksi uutta ohjelmoijaa, jolla on ennenkaikkea osaamista web-graafiikan suunnitteluun. Asiakasprojektien lisäksi PHZ.fi kehittää jatkuvasti omia tuotteita, joiden brandi-imagon, ulkoasun ja muiden graafisten assettien toteuttamista varten tarvitsemme erikoisosaamista.

PHZ.fi on kestävän kehityksen IT-projektiliiketoimintaan keskittynyt ketterä ohjelmistoyritys, joka myy Web-ohjelmistokehityspalveluita yritysasiakkaille, toteuttaa IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimpia ovat web-sivustojen lisäksi maksuliikenne ja eCommerce-järjestelmät. Panostamme vahvasti Lean ja Agile prosessimalleihin (Extreme Programming) ja olemme toimineet TDD-periaatteiden mukaisesti jo vuodesta 2004 alkaen. Haluamme palvelukseemme vain ohjelmistoalan parhaat tekijät, jotka palkitsemme hyvillä henkilöstöeduilla ja keskimääräistä paremmalla palkkatasolla.

Minimiosaamiset
Web-grafiikka, Photoshop
Ikonien ja logojen suunnittelu
HTML5/CSS3/Less yms. frontend-kehitys
Ohjelmointitaito esim. Javascript, PHP/MySQL tai joku muu

Muut osaamiset, joista on lisähyötyä
Web-markkinointi, bannerit yms
Video
Analytiikka
SEO

Työtehtäviä tehdään oman toimistomme lisäksi myös välillä pitkiäkin aikoja asiakkaiden tiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Teknisen osaamisen lisäksi edellytämme hyviä tiimityö ja kommunikointitaitoja asiakkaan kanssa toimiessa.

Lähetä CV:si osoitteeseen: rekrytointi@phz.fi

Lisätietoja

Toimitusjohtaja
Antti Hätinen
+358505688732
antti.hatinen@phz.fi
Pharazon AB

http://www.phz.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti