Frontend Engineer

Yritys
Lamia Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
30.9.2017

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen.

Voimakkaan kasvumme johdosta haemme nyt Frontend Engineeriä, jolla on intohimoa laadukkaan koodin ja UI-ratkaisuiden tuottamiseen. Olet etsimämme henkilö, kun haluat kehittyä ja olla tekemässä Suomen kärkitason verkkokaupparatkaisuja suurten asiakkaiden kanssa.

Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja kasvu on ollut voimakasta. Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä, joka on ollut merkittävä tekijä nopean kasvun takana. Olemme tottuneet ylittämään asiakkaan odotukset joka projektissa.

Fronttikehittäjänä meillä pääset rakentamaan ja jatkokehittämään asiakkaidemme Magento-verkkokauppoja ja verkkoliiketoiminnan ratkaisuja. Vastuualueina tehtävässä on käyttöliittymien rakentaminen ketterästi moderneilla teknologioilla ja työkaluilla.

Työtehtäviisi sisältyvät mm.

– Digital Commerce -ratkaisujen selainpuolen ohjelmistokehitys
– UI-toteutukset yhteistyössä ux- ja visual designereidemme kanssa
– Korkean asiakastyytyväisyyden ylläpito
– Tiimityöskentely verkkokauppa- ja integraatioprojekteissa

Tehtävässä menestymisen kannalta odottaisimme sinulta

– Vähintään vuoden mittaista kokemusta selainpuolen devauksesta
– Vahvaa CSS-pohjaa, kuten Sass-osaamista, kokemusta BEM-metodologiasta ja responsiivisten gridien rakentamisesta.
– Monipuolista JavaScript- tai TypeScript-kokemusta (esimerkiksi natiivi JS, ES2015/ES6, erilaiset JS-frameworkit kuten Angular tai React)
– Kokemusta esimerkiksi jostain seuraavista ohjelmointikielistä: PHP, Python, Ruby, Java
– Pohjatiedot komentorivin ja varsinkin Git-versiohallinnan käytöstä
– Oman ajankäytön tehokas hallinta ja järjestelmällisyys
– Hyviä tiimityötaitoja ja kommunikointikykyä suomeksi sekä englanniksi
– Analyyttistä ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä
– Positiivista asennetta

Lamia tarjoaa

– Toimiston ydinkeskustassa
– Modernit työvälineet, viimeisen päälle hiotun development-prosessin ja tehokkaat teknologiat
– Kattavan sairausvakuutuksen
– Oikeasti joustavat työajat
– Vapaavalintaiset vapaa-aikaedut harrastustesi mukaisesti
– Suomen parhaat Magento-osaajat työkavereiksi
– Säännölliset (toki vapaavalintaiset) hackathonit, LAN-partyt ja muuta mukavaa toimistolla
– Mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme ja toimintatapoja eteenpäin siten kuin parhaaksi näet

Edellä mainittujen lisäksi eduksesi lasketaan esim. käytettävyyden ja UI-suunnittelun perusteiden hallinta, osaaminen nopeusoptimoinnista, Agile/SCRUM-metodien tuntemus, tietämys funktionaalisesta testauksesta ja dokumentoinnista, projektinhallintatyökalujen käyttö.

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan. Toimintatapamme on joustava ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä mahdollisuuden olla kehittämässä kaikkia devausprosessejamme eteenpäin siten kuin parhaaksi näet. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan.

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja. Viihtyisät, modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia.

Miltä kuulostaa…?

Mikäli hyvältä, niin käy lukemassa lisää meistä, teknologioistamme ja asiakasreferensseistämme verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 / careers+frontend@lamia.fi lisätietoja varten.

Hakemuksesi ja CV:n ja sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms) voit lähettää osoitteeseen careers+frontend@lamia.fi. Olemme kiinnostuneet ennen kaikkea kuulemaan, minkä takia juuri sinä olisit halukas tulemaan meille töihin.

Lisätietoa

Jätä kommentti